Luk

Ishøj IF gafler ex-BIF-talent: Sindssygt dygtig

| Danmarksserien | 14 kommentarer

Infoboks

Ishøj IF - Greve
Danmarksserien pulje 1 (25/09)
Oddset 1,45 4,30 5,50

Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan siger til LigaBold.dk, at klubben har sikret sig Emil Scott, der har en fortid i Brøndby IF. Han har senest spillet i Vigerslev Boldklub.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Ishøj IF huserer i Danmarksserien, hvor mandskabet jagter en oprykning til 3. division, og klubben har flere tidligere prominente spillere i klubben blandt andre Daniel Stückler og Ricki Olsen.

Nu har Danmarksserie-mandskabet sikret sig endnu en forstærkning til holdet. 24-årige Emil Scott har blandt andet spillet divisionsfodbold for Hillerød Fodbold, og som ung var han en del af Brøndby IF's U17-hold, men nu skal han tørne ud for Ishøj.

Det siger Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan til LigaBold.dk, og Aslan er meget begejstret over at have sikret sig Scott.

- Emil (Emil Scott, red.) spiller futsal med Ibrahim Badran (Ishøj-spiller, red.), og de havde vist været til noget Champions League. Han havde ikke nogen klub, så de ringede sammen. Emil er en rigtig dygtig spiller. Han har været ude hos os i de seneste par kampe, efter at han kom fra Champions League-turneringen i futsal. Han kommer så ind på et tidspunkt, hvor tingene fungerer utrolig godt offensivt, og derfor har han startet ude.

- Han venter også på, at det bliver hans chance for at få den første startplads. Han leverer virkelig godt til træning, og han har leveret nogle gode indhop, men i vores 3-4-3, så er det bare svært at finde plads til både Offenberg (Christian Offenberg, red.), Azaquoun (Mohamed Azaquoun, red.), Stückler (Daniel Stückler, red.) og Scott (Emil Scott, red.) lige nu, så han venter på sin chance. Det er et eller andet sted utroligt at have en Emil Scott på bænken. Han er sindssygt dygtig, og han er en spiller, som jeg har ønsket at arbejde sammen med i flere år, siger Erdogan Aslan til LigaBold.dk.

Cheftræneren tilføjer, at han er meget fascineret af Scotts spillestil, og så har den nye Ishøj-spiller en personlighed, attitude og professionel indstilling, der gør, at Aslan gerne vil arbejde med Scott.

I den seneste sæson tørnede Scott ud for Vigerslev Boldklub i Københavnsserien. Scott har også været en del af AB og LSF.

Emil Scott har indtil videre fået to indhop for Ishøj i denne sæson, og mandskabet topper lige nu Danmarksserien Pulje 1.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Lørdag 25. september
Fredag 24. september