Luk

Ishøj IF snupper tidligere Brøndby-talent

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Frederik Kragh, der har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, er ny spiller i Danmarksserie-klubben Ishøj IF, og han har store forventninger til den kommende sæson. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Det lykkedes ikke for Ishøj IF at rykke op i 3. division efter det netop overståede oprykningsspil i Danmarksserien, men klubben er allerede ved at forberede sig til næste sæson.

Ishøj IF har nemlig hentet den første forstærkning til i form af 26-årige Frederik Kragh, der har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby IF og har været i en række divisionsklubber. Kragh har senest spillet i Avarta, og han fik 13 kampe for mandskabet i 2. division i den forgangne sæson.

Frederik Kragh siger til LigaBold.dk, at han har valgt at skifte til Ishøj, da klubben har store ambitioner.

- Det kommer sig lidt af, at jeg har været i divisionerne i en del år efterhånden, og jeg har prøvet at spille det her nedrykningsspil. Ishøj har et meget vildt projekt, så det er også for at vinde nogle flere kampe, og det tror og håber jeg, at vi kommer til. Så det er for at prøve noget andet. 

- Jeg har jo prøvet at tabe en del kampe efterhånden, så det er primært af den årsag, siger Frederik Kragh til LigaBold.dk og tilføjer, at han havde mulighed for at blive i divisionerne. Ishøj var dog meget vedholdende, og det spillede også ind.

- Jeg har haft nogle gode snakke med Erdogan (Ishøj IF-cheftræner Erdogan Aslan, red.), og han ville virkelig gerne have mig. Han snakkede om, at han ville have mig for halvandet års tid siden, men der var han lidt for langsomt ude. Så vi har haft nogle gode snakke, og det lød virkelig som om, at han gerne ville have mig, så det har selvfølgelig også spillet ind, at han har været så meget på.

Kan lidt af hvert

Frederik Kragh mener, at han er en 'moderne stopper', der er god til lidt af det hele.

- Jeg har jo set, at der løber nogle erfarne gutter rundt derude med både divisionserfaring og fra lidt højere niveau også. En ting, som jeg helt sikkert kan bidrage med, er mit spil på bolden. Nu har jeg spillet primært stopper, og jeg synes, at jeg er den her 'moderne stopper', hvor man stadig kan krige nede bagi. Jeg kan lidt af hvert. Jeg er god i spillet med mit venstreben, og så kan jeg stadig slås for tingene og arbejde hårdt.

Den 26-årige alsidige spiller har ikke trænet med i Ishøj IF endnu, men holdet starter op på træningen igen 19. juli. Den nye Ishøj-spiller har dog allerede store mål for den kommende sæson i Danmarksserien.

- Jeg har kæmpe forventninger til hele projektet, og jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang. Der er ikke nogen tvivl om, at vi skal gå efter den oprykning. 

- Det forventer og håber jeg også godt nok, at vi gør. Jeg har kæmpe store forventninger til det hele, og jeg ved også, at klubben gør meget for at få det til at lykkes, så jeg glæder mig sindssygt meget og har kæmpe forventninger til det, siger Frederik Kragh til LigaBold.dk.

Frederik Kragh fik sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, og han har efterfølgende været i FC Roskilde, Brønshøj Boldklub, B 1908, HIK, Frem, Skovshoved og Avarta.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Lørdag 4. december
Fredag 3. december
Premier League tips - vi kører snart igen
06:30
Ude i et år: Stor Lyngby-profil er genrejst
06:30
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
06:07
Svensk mesterskab afgøres på travl dag
06:00
Horsens gik forbi Fredericia med fjerde i træk
04:39
RB Leipzig uden vinger i Union Berlin-triumf
04:27
Dortmund afviser: Haaland har ikke salgsklausul
04:14
Messi vandt Ballon d´Or: Helt retfærdigt
03:58
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
03:18
Avis: Brøndby hæver Uhre-pris til 15 millioner
02:54
Medie: Roony følges tæt af storklub
02:47
Smuk Billing-assist i topopgør - se det her
02:15
Ung SIF-profil: Jeg ville lytte til FCK og BIF
02:14
RB Leipzig uden vinger i Union Berlin-triumf
02:11
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
02:02
Smuk Billing-assist i topopgør - se det her
01:41
Messi vandt Ballon d´Or: Helt retfærdigt
01:29
Barca vil beholde Dembele: Bedre end Mbappe
01:23
Messi vandt Ballon d'Or: Helt retfærdigt
01:23
Medie: Eriksen ophæver med Inter til januar
01:19
Dortmund afviser: Haaland har ikke salgsklausul
01:16
OB-profil jagter Europa: Ville være fantastisk
01:11
SERIE A Tipstråd 2021/2022
01:07
Medie: Roony følges tæt af storklub
00:56
FCK - Nej til Copenhagen Sundays racisme!
00:53