Luk

Islandsk danskerklub rykkede op med remis

| 1. Deild | 0 kommentarer
Islandsk danskerklub rykkede op med remis
Foto: Getty Images

1-1 mod Leiknir var nok til at sikre oprykning for Rasmus Christiansen og Fjölnir efter én sæson i den næstbedste islandske række.

Danske Rasmus Christiansen og Fjölnir-holdkammeraterne gik lørdag på banen med den viden, at ét point ville være nok til at sende holdet tilbage i den bedste islandske række.

Tredjepladsen Leiknir kom her på besøg. Fem point adskilte de to hold før opgøret, der var sæsonens næstsidste.

Efter 77 spændende minutter, hvor en scoring til udeholdet ville udskyde fejringen for Fjölnir, kom forløsningen så. Ingibergur Kort Sigurdsson slog til, og med syvende sæsonscoring bragte han hjemmeholdet i front.

Gæsterne formåede at få spænding tilbage i opgøret i slutminutterne, da Gyrdir Hrafn Gudbrandsson udlignede efter 83 minutter.

Mere spændende blev det dog aldrig, og da der stadig stod 1-1 på måltavlen ved slutning, var oprykningen en realitet for det tidligere Lyngby-talent Rasmus Christiansen og Fjölnir-holdkammeraterne.

Fjölnir rykkede ud af landets bedste række i sidste sæson, men med én runde tilbage står det altså allerede klart, at de fra den kommende sæson er tilbage igen.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. oktober