Luk

Islandsk klub snupper Beck Andersen

| KR Reykjavik | 4 kommentarer

Infoboks

Morten Beck Andersen, der i mandags fik ophævet sin kontrakt i Hobro, skifter ifølge bold.dks oplysninger til islandske KR.

Hobro hentede inden denne sæson Morten Beck Andersen i Silkeborg, men efter et skuffende efterår blev parterne i mandags enige om at ophæve samarbejdet et halvt år før tid.

Beck Andersen kom dog ikke til at gå klubløs længe. Ifølge bold.dks oplysninger har den 28-årige angriber besluttet sig for at søge udenlands, hvor han har skrevet kontrakt med islandske KR.

KR sikrede sig tidligere på ugen danske Kennie Chopart. Herudover har man også stopperen Michael Præst i truppen.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin

4 kommentarer

XorpiZ 13:06          
Det er mig en gåde, at den mand får penge for at spille fodbold.
SotD 13:32          
Hvorfor? På 1. divisions niveau er han da en glimrende angriber, hvilket hans målsnit i SIF og Skive beviser. Han er ikke god nok til Superligaen, men på Island skal han da nok gøre det fint. Det er jo ikke fordi han vælter sig i fodbolmillioner.
SkiveIK 13:53          
Det er mig en gåde, at den mand får penge for at spille fodbold.
Så er du bare ret dårlig til gåder. Det er en skam for dig. Men flot at du indrømmer det.
Beck har ikke lavet mange mål i Superligaen, men i 1.div taler hans stats for sig selv. Og så er han en mega hårdtarbejdende spiller, en gennemført fed personlighed og en gave for en hver spillertrup med hans positive sind.
Selvfølgelig er han dygtig nok til at tjene penge på fodbolden, og der er ikke en eneste i Skive der ikke ønsker at få ham tilbage. Men vi ved godt at det ikke er muligt, så længe Skive ikke har et fuldtids setup. For han er berettiget til fuldtid.
Fredag 16. april