Luk

Ismaila Sarr og Watford knækkede Stoke

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Stoke - Watford 1-2
Championship
64' 0-1 Troy Deeney
68' 0-2 Ismaila Sarr
83' 1-2 Steven Fletcher

Philip Zinckernagel spillede den sidste halve time, da Watford slog Stoke og avancerede til tredjepladsen i Championship. 

Philip Zinckernagel sad på bænken fra kampens start, da han og Watford gæstede Stoke i Championship. Han skulle dog komme på banen senere. 

Watford lå inden kampen nummer fire med 43 point, mens Stoke fulgte på ottendepladsen med 37 point. 

Første halvleg blev ikke noget festfyrværkeri, hvor de to målmænd ikke havde alverden at lave. 

Bedste mulighed tilfaldt Stokes Sam Clucas, da han fik en fri afslutning fra kanten af feltet i det 34. minut, men han sparkede tæt over mål. 

Derfor gik de to mandskaber til pause uden scoringer, men sådan fortsatte det ikke i anden halvleg. 

Anden halvleg var syv minutter gammel, da Joe Allen testede Daniel Bachmann i Watford-målet, men han var klar på stregen og reddede fint afslutningen, der sad forholdsvist centralt i målet. 

Ti minuttere senere blev der så plads til Zinckernagel, der fik den sidste halve time på banen. 

Han kunne to minutter efter se sit hold komme foran, da Stoke-målmand Josef Bursik nedlagde Ismaila Sarr i feltet. 

Det blev takseret til et straffespark, som Troy Deeney tog sig sikkert af, da han bankede den stenhårdt i nettet i midten af målet. 

Syv minuttere senere blev det også 2-0, da Sarr blev sendt i dybden i højre side af feltet, inden han bankede den fladt i nettet ved roden af den modsatte stolpe. Fremragende afslutning. 

I det 83. minut fik hjemmeholdet bragt fornyet spænding ind i opgøret, da Steven Fletcher spillede en smart et-to med Joe Allen, der vippede den ind i feltet til angriberen, der fik dæmpet bolden, inden han prikkede den i nettet til 1-2. 

Tættere kom Stoke dog ikke på pointene, hvorfor Watford og Zinckernagel avancerer til tredjepladsen i Championship med en 2-1-sejr. 


Af Andreas Roesen
Søndag 7. marts
Lørdag 6. marts