Luk

Israel-chef: Stort skridt at få point mod DK

| VM | 11 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,05 12,00 35,00

Israels landstræner Willi Ruttensteiner anser det som et stort skridt for nationens fodboldlandshold, hvis de formår at tage point fra Danmark tirsdag.

Danmark står tirsdag aften over for Israel i VM-kvalifikationen, og der er dømt topkamp i gruppen.

Israels landstræner, Willi Ruttensteiner, anser dog Danmark som favorit, men han melder om stor motivation til at måle sig med Europas bedste.

- Det er en stor udfordring for os at møde en EM-semifinalist på udebane, men det er også en stor motivation for os, for vi får lov til at måle os med et af de bedste hold Europa, siger han ifølge Ritzau.

- Vi er meget sultne efter at opnå succes. Det vil markere et stort skridt i vores udvikling, hvis vi kan få point i en udekamp mod Danmark. Det skal kunne lade sig gøre, hvis vi på et tidspunkt skal kunne måle os med de bedste.

Kampen mellem Danmark og Israel spilles tirsdag klokken 20.45.


Af Sara Margren

11 kommentarer

qweras 21:50          
Det får i heller ikke
RasmusRM 21:52          
Altså, er jeg den eneste der føler, at Israel bliver talt op efter deres sejr mod Østrig?

Jeg kan ganske enkelt ikke se andet, end at Danmark spiller dem ud af banen i morgen.
yeppes 21:56          
Da vi tævede dem på udebane, synes jeg ikke, de havde særlig meget at komme med.
Lange 22:02          
Men det jo lidt fortid nu. Nutiden er at de lige har besejret Østrig 5-2 og er fyldte med selvtillid. Det er vi selvfølgelig også. Men fodbold er meget nutidigt.
VikingStar 22:06          
Israel har lenge hatt et høyt toppnivå, men bunnivået især på utebane har vært grellt. Matchup passer DK godt, Israel har noen gode offensive, men det er i forsvar DK er som best. De skal nok håndtere angriperne greit. Tipper 2-0/3-0 for DK
quazz 22:23          
Mod Østrig var de fuldstændig nedspillet i det meste af kampe, men de er et virkelig dygtigt kontrahold med nogle skarpe spillere, især Zahavi, når de får chancen. De formåede at komme foran 3-0 på 3 afslutninger, og var trods en 3-14 skudstatistik og 43-57 boldbesiddelse foran 3-1 ved pausen.

Så længe Danmark ikke begår dumme fejl i opspillet, da Israel ikke er bange for at presse højt, så tror jeg nok Danmark skal vinde sikkert. Østrig er et betydeligt bedre fodboldhold, men de begik rigtig mange fejl i opspillet, som Israel straffede ekstremt kynisk.
Vanputten 23:01          
Israel er et sekunda hold, som vi absolut ikke bør få problemer med
Lørdag 16. oktober