LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Italien hentede sen sejr over Bosnien

| EM | 0 kommentarer
Highlights: Elegante Insigne sikrede Italien vigtig sejr over imponerende Bosnien
Frustreret Barella hamrer bolden væk: Rammer uheldig græsk bolddreng i ansigtet
Italien hentede sen sejr over Bosnien
Foto: Getty Images

Infoboks

Italien - Bosnien 2-1
EM Kvalifikation Gruppe J
32' 0-1 Edin Dzeko
49' 1-1 Lorenzo Insigne
86' 2-1 Marco Verratti

Italien forsvarede førstepladsen i Gruppe J, da Bosnien blev slået 2-1 på et sent mål af Marco Verratti i EM-kvalifikationen.

Italien toppede Gruppe J i EM-kvalifikationen før tirsdagens dyst mod Bosnien med ni point for tre kampe og en målscore på 11-0.

Italien havde foretaget tre ændringer i form af Gianluca Mancini, Federico Bernardeschi og Fabio Quagliarella, der kom ind i stedet for Alessandro Florenzi, Federico Chiesa og Andrea Belotti fra kampens start.

Hos Bosnien var spillere som Edin Dzeko og Miralem Pjanic med på holdkortet, og det var også gæsterne, der kom bedst fra land.

Edin Dzeko bragte Bosnien på 1-0 efter en halv time, da han prikkede bolden ind tæt under mål, og selvom Fabio Quagliarella havde flere gode muligheder i første halvleg, fandt Italien ikke vej til netmaskerne før pausen.

Det gjorde de til gengæld kort inde i anden halvleg. Quagliarella blev pillet ud til fordel for Federico Chiesa, men det var Lorenzo Insigne der hamrende bolden ind efter et hjørnespark. 1-1.

Herefter dominerede Bosnien, og Elvis Saric og Edin Visca havde begge store muligheder for at bringe gæsterne i front.

Det lignede længe en pointdeling, men med fem minutter igen kom Marco Verratti til undsætning. PSG-spilleren sparkede bolden ind til 2-1 efter glimrende forarbejde af Insigne, og så kunne italienerne juble.

Italien indtager dermed fortsat førstepladsen i Gruppe J, selvom de tirsdag indkasserede deres første mål i kvalifikationen. Bosnien ligger næstsidst.


Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 16. juni