LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Italien vil gå efter EM i 2028

| Italien | 3 kommentarer
Italien vil gå efter EM i 2028
Foto: Getty Images

Infoboks

Italien pønser på at lægge et bud på EM i 2028, afslører det italienske forbunds præsident. 

Adskillige stadions i Serie A trænger til at blive renoveret eller revet ned og genopbygget, og den proces får muligvis luft under vingerne inden længe. 

Det italienske forbunds præsident Gabriele Gravina afslører således, at italienerne formentligt byder ind på EM i 2028. 

- Det er ikke kun en tanke, men mere end velfunderet ide, som er en del af vores program. Det er et projekt, der kan give entusiasme til landet og være et startskud til at forbedre vores infrastruktur. Jeg håber, UEFA er klar på ideen, siger Gravina til Sky Sport Italia. 

Italien har ikke afholdt en stor turnering på seniorniveau siden VM 1990.

I 2020 afholdes EM som bekendt over i 12 forskellige byer i 12 forskellige lande. Tyskland er været for EM 2024. 


Af Mikael Blond

3 kommentarer

Chrillinho 10:56          
Please lad det ske. Det er godt nok langt ude i fremtiden, men hvis den falder på plads, bliver der lagt endnu flere kræfter i hele processen af at udvikle/opgradere den nuværende stadion-kultur i Italien. Prøv at overvej hvis et hold som Napoli fik et stadion på omkring de 50-55.000 tusinde og tribunerne var få meter fra banen. Ville være en heksekedel uden lige. Det har gjort så meget for Juventus, det er helt vildt. Milan og Inters nye præsidenter ser ud til at være villige til en total renovering af San Siro, der faktisk skal udover at modernisere den, også gøre den lidt mindre. Det ville være så godt for italiensk fodbold, og jeg mener personligt det er nogle af de bedste fans i verdenen. Faciliteterne er bare skod lige pt.
KM2014 11:12          
Faciliteterne er skod pga der ikke gives tilladelse til noget som helst. Man skal nærmest betale sig til en tilladelse.
Kan være at hvis der tildeles værtskab at det så presses fra regeringssiden.
haraltidret 15:43          
Det var også på tide at Italien fik taget sig sammen og søgt værtskabet til et stort mesterskab. Fodboldinfrastrukturen i Italien trænger voldsomt til de opgraderinger en EM slutrunde ville skabe midler til. Så personligt håber jeg meget på at Italien kan få tildelt værtskabet i 2028.
Tirsdag 23. april