Luk

Italiensk helt: Vi fortjente det efter horribel tid

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Italien - Grækenland 2-0
EM Kvalifikation Gruppe J
63' 1-0 Jorginho
78' 2-0 Federico Bernardeschi

- Det er et fantastisk resultat, især på baggrund af den horrible tid, vi gennemgik for to år siden, sagde målhelten Jorginho efter Italiens kvalifikation til EM 2020 lørdag aften. 

Italien missede som de fleste nok husker VM i 2018, så derfor var der lidt ekstra følelse på, da italienerne lørdag aften med en 2-0-sejr over Grækenland som det første hold kvalificerede sig fra deres gruppe i EM-kvalifikationen.

Chelsea-spilleren Jorginho bragte Italien på kurs mod EM, da han efter 63 minutter omsatte et straffespark til 1-0, og han var forståeligt nok jublende lykkelig efter kampen.

- Det er et fantastisk resultat, især på baggrund af den horrible tid, vi gennemgik for to år siden. Vi fortjente den her bedrift, og vi er rigtig glade, for vi ville det så meget, og vi kæmpede for det, sagde Jorginho til Rai Sport.

- Jeg har trænet hårdt på straffespark, men jeg er mere glad på holdets vegne.

- Vi beviser, at vi er en god gruppe spillere, vi arbejder alle samme vej, og det gør det sjovt at arbejde.

- Publikum på Olimpico var fantastiske i aften, og jeg er sikker på, at det bliver endnu mere passioneret næste juni (hvor EM 2020 starter, red.).

- Vi vil gøre alt for at underholde vores fans, for det er vidunderligt at spille i den atmosfære, sagde den italienske helt efter kvalifikationen. 


Af Thor Carlskov

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. oktober