Luk

Italiensk klub klar med millionbud på HIF-talent

| International | 4 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (19/09)
Oddset 1,95 3,40 3,80
bet365 1,90 3,50 4,00

Den italienske klub Bari er ifølge bold.dk's oplysninger klar med et millionbud på Hvidovre-talentet Lirim Qamili.

Den 21-årige angriber Lirim Qamili har for alvor fået bidt sig fast på holdet i Hvidovre med fuld spilletid i syv af de seneste otte kampe i NordicBet-ligaen.

Flere udenlandske klubber har da også fået øjnene op for det offensive talent og viser interesse. Det gælder eksempelvis Serie C-klubben Bari, som ifølge bold.dk's oplysninger er klar med et millionbud på Lirim Qamili.

Hvidovres sportschef, Peter Lassen, ønsker ikke at kommentere konkrete klubber og bud, men fortæller til bold.dk, at der bliver vist interesse for den unge angriber.

- Det er korrekt, at der er interesse fra nogle udenlandske klubber, men der er ikke noget konkret endnu. Andet kan jeg ikke rigtigt sige om det, siger Peter Lassen til bold.dk.

Peter Lassen ønsker ikke at kommentere på, hvilken pris Hvidovre forventer af et eventuelt salg af Lirim Qamili, der har udløb til sommer.

Han forventer sig dog meget af den unge angriber, når han får bygget endnu mere på sit spil.

- Han er bestemt et talent. Han er kun 21 år, så han er jo ikke særligt gammel, men han kan mange ting. Han er hurtig og sparker pisse godt til bolden, og så er han rimelig på hovedet. Han mangler lidt forsvarsmæssigt, men han er jo stadig grøn, siger Peter Lassen til bold.dk og tilføjer:

- Han har ikke helt knækket koden endnu, men han er ved at komme efter det. Han er jo en stille og rolig fyr, som vil alle det godt. Men man bliver nødt til at lave fejl. Det siger vi til ham. Ellers har man ikke prøvet.

Lirim Qamili, der også kan spille på kanten, kom til Hvidovre fra Frem.


Af Anders Borup
Fredag 17. september
Torsdag 16. september