Luk

Iversens manager er overtroisk: Skifter boks

| League 1 | 0 kommentarer
Iversens manager er overtroisk: Skifter boks
Foto: Getty Images

Infoboks

Rotherham - Shrewsbury
League 1 (21/09)
bet365 1,85 3,40 4,33
NordicBet 1,87 3,50 4,00
Oddset 1,85 3,45 4,00

Daniel Iversens manager i Rotherham rykker efter en skidt sæsonstart på hjemmeside over i modsatte trænerboks. 

Daniel Iversen og Rotherham har fået en blandet start på sæsonen i League One, men især på hjemmebane har de sidste marginaler manglet. 

Tre ligakampe på hjemmebane har givet ét point, og Rotherham røg desuden ud af Carabao Cuppen til Sheffield Wednesday på et meget sent mål. 

Udover hårdt arbejde på træningsbanen har manager Paul Warne nu også besluttet at rykke hele staben og udskifterne over i den trænerboks, som udeholdet normalt bruger. 

- Vi har ikke gjort det særlig godt på hjemmebane i denne sæson, og vi er alle en lille smule overtroiske i forhold til bestemte ting. Derfor ændrer vi på nogle ting, og dette er en af dem.

- Det kommer til at føles lidt frisk for os alle i staben, så det prøver vi. Hvis vi vinder, bliver vi. Hvis vi taber, så flytter vi måske tilbage. Der er ikke mere drama i det end det, siger Warne til klubbens hjemmeside ifølge Sky Sports og tilføjer: 

- Jeg kender til et par klubber, der har gjort det i løbet af årene, og forskellige managers har prøvet forskellige ting. Jeg ved, at de gjorde det i Sheffield United. Jeg siger ikke, at vi rykker op i Premier League, men man ved aldrig. Man kan altid drømme.

Rotherham-bænken kommer med skiftet en kende længere væk fra Rotherhams mest larmende fans, og Warne håber derfor, at kommunikationen med spillerne bliver tilsvarende bedre. 

 

 


Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september