Luk

Jack Rodwell skriver med klub i Australien

| A-League | 3 kommentarer

Infoboks

Western Sydney Wanderers FC - Macarthur FC
A-League (11/12)
Oddset 2,20 3,65 3,05
bet365 2,20 3,50 3,20

Den tidligere Everton- og Manchester City-spiller Jack Rodwell tager til Australien for at fortsætte sin karriere oversøisk. Han skal spille for Western Sydney Wanderers FC.

Tidligt i karrieren blev en dengang ung Jack Rodwell spået en stor fremtid med sine attributter på den centrale midtbane i Everton.

Sidenhen tog Rodwell også turen videre til Manchester City i 2012, hvor han nåede at spille 25 kampe og vinde en Premier League-titel, inden det begyndte at gå den anden vej for midtbanespilleren med skader og mest Championship-kampe.

Senest var den nu 30-årige englænder på kontrakt i Sheffield United, men nu går turen så til Australien, hvor Western Sydney Wanderers FC bekræfter erhvervelsen af midtbanemanden.

- Rodwell kommer til Wanderers på en sæsonlang aftale efter at have tilbragt de sidste to uger i træning sammen med de røde og sorte, skriver klubben på sin hjemmeside.

Rodwell udtaler selv om turen til det australske, at det er som et andet hjem for ham, ligesom han glæder sig til muligheden for et eventyr i udlandet.

- Det her skifte er virkelig spændende for mig, jeg har kigget på muligheden for at spille i Australien i et par måneder, og med min kone, som er fra det vestlige Sydney, var Wanderers den perfekte destination, udtaler Rodwell til klubbens hjemmeside.

Fremover kommer den tidligere engelske landsholdsspiller dermed til at spille i A-League, som starter i weekenden.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december