Luk

Jacob Bruun: Min dårligste halve time længe

| EM U21 | 1 kommentar
Jacob Bruun: Min dårligste halve time længe
Foto: Getty Images

Jacob Bruun Larsen mener ikke, at hans præstation i U21-landsholdets sejr over Rumænien var i top - særligt ikke de første 30-35 minutter.

Da Danmark tirsdag slog Rumænien med 2-1 i EM-kvalifikationen, spillede offensivprofilen Jacob Bruun Larsen hele kampen.

Dortmund-spilleren lagde blandt andet op til Andreas Skov Olsens 2-0-scoring, men han var ikke tilfreds med sin egen indsats.

- Det er lidt nyt for mig at spille som central angriber, og det tror jeg godt, man kunne se. Jeg spillede nok de dårligste 30-35 minutter, jeg har gjort meget længe, siger Bruun Larsen til bold.dk.

- Der var desværre ikke så meget, der lykkedes for mig i denne kamp. Det var dejligt, med en assist, men jeg skulle have scoret to kasser. 

- Det var skidt, men jeg tager det med mig fremadrettet, for det er altid lærerigt at spille dårlige kampe. Heldigvis vandt vi alligevel. 

Mens Jacob Bruun Larsen ikke var helt tilfreds med sin egen præstation, roser han holdet for at vinde den vigtige kamp mod de formodede konkurrenter til en topplacering i gruppen.

- Det var et rigtig fint hold, vi mødte, og jeg synes også, vi spillede en fin første halvleg. De havde godt nok kuglen lidt for meget i en periode, hvor vi ikke havde kontrol over kampen og skulle have holdt bedre fast i den.

- I anden halvleg kom vi godt fra start med 2-0-målet, og så kørte det egentlig fint, men slutningen blev alt for hektisk.

- Vi skulle have lukket den noget før, for da de kom på 1-2, var der pres på, og der skulle vi have troet mere på os selv og være cool. For når vi bevarede roen, var vi bedst, det skal vi huske, siger Bruun Larsen til bold.dk.
 


Af Mikkel Nøhr

1 kommentar

Vardy-pardy 22:35          
Helt enig. Så heller holse eller Damsgaard, hvis vi ønsker at spille med en falsk 9´er. Ellers må man spille odegaard indtil wind kommer tilbage.
Fredag 20. september