Luk

Jacob Bruun om tysk profil: Kan ændre kampe

| EM U21 | 0 kommentarer
Jacob Bruun om tysk profil: Kan ændre kampe
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Jacob Bruun Larsen taler i pæne vendinger om Dortmund-holdkammeraten Mahmoud Dahoud, som sandsynligvis starter inde i mandagens kamp mod Danmark.  

Jacob Bruun Larsen kommer sandsynligvis til at stå over for en holdkammerat fra Borussia Dortmund, når Danmark og Tyskland mandag brager sammen til U21-EM. 

Den centrale midtbanespiller Mahmoud Dahoud er en af profilerne på det tyske hold, og Bruun Larsen ser store kvaliteter i den 23-årige tysker.  

- Mo er en spiller, hvor alt kan lykkes, hvis det kører for ham. Han er en central spiller, som kan ændre kampe, sagde Bruun Larsen på søndagens pressemøde i Udine.  

- Han er en teknisk dygtig spiller, som kan med begge ben, og så er han ekstremt klog til at læse spillet. Specielt i forhold til at kunne sætte sine egne kvaliteter i scene.  

Bruun Larsen har et stort kendskab til de tyske spillere fra Bundesligaen, og han har stor respekt for mandagens modstander.  

- Det er et super godt hold med meget erfaring fra Bundesligaen. 

- Jeg har spillet mod mange af deres spillere i løbet af sæsonen, og de har et super mandskab med mange forskellige kvaliteter, siger Dortmund-kanten.  

Mahmoud Dahoud spillede 22 kampe for Dortmund i den forgangne sæson, mens Bruun Larsen fik 30 kampe i den gule trøje.  

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli