Luk

Jacob Friis: AaB-exit er med blødende hjerte

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (28/11)
Bet25 1,67 4,00 4,90
Oddset 1,67 3,95 5,10
bet365 1,61 4,00 5,00

Jacob Friis begræder sit farvel til AaB, men han har brug for at være tæt på sin syge datter, da familien har førsteprioritet for cheftræneren.

Jacob Friis har trukket sig som cheftræner i AaB, og det er af personlige årsager.

Friis' datter har leukæmi, og derfor har han brug for at være tættere på sin familie.

- Det er med et blødende hjerte, at jeg har truffet beslutningen om at trække mig som cheftræner i AaB, hvor jeg nydt rollen og samarbejdet med spillere, ledere og trænerkollegaer, siger Jacob Friis til klubbens hjemmeside.

- Jeg elsker min familie, og jeg elsker AaB, som har været en del af mig, siden jeg var fire år, og jeg er stolt af at have været cheftræner i AaB.

Friis fastslår, at datterens sygdom ikke er forværret.

- Jeg vil gerne understrege, at der ikke er sket en forværring, men min familie og jeg er stadig i et forløb, hvor Luna kæmper en brav kamp for at komme sig helt efter sit transplantationsforløb. Hun har brug for mig, og jeg har brug for hende.

- Vi i familien har brug for hinanden, og vi skal igennem dette intakt. Cheftrænerjobbet er krævende og suger det meste af ens opmærksomhed, den opmærksomhed skal Luna og min familie have.

- Jeg vil ikke se på Lunas forløb og behandling fra afstand. Jeg er hendes far og jeg vil være hos hende og resten af familien, så selvom det har været en hård beslutning, så har det ikke været den sværeste, da familien er vigtigst.

- I store dele af forløbet har fodbolden været et frirum, hvor jeg kunne fokusere på noget andet, som jeg brænder for, men vi er nået til et sted, hvor prioriteterne vender forkert.

- Jeg vil gerne takke alle i og omkring AaB for samarbejde og opbakning og ønsker klubben alt det bedste fremover, siger Jacob Friis.

Jacob Friis har været ansat i AaB siden november 2018, og klubben leder nu efter en ny cheftræner.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Sara Margren
Tirsdag 24. november