Luk

Jagtet af danske topklubber: Godt setup i ACH

| NordicBet Liga | 10 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Nykøbing FC
NordicBet Liga (26/09)
Oddset 1,67 3,80 4,80
bet365 1,66 4,00 5,00

17-årige Jashar Beluli er fredag skiftet til AC Horsens, men stortalentet havde også muligheden for at skifte til flere danske topklubber samt hold i udlandet, fortæller han.

Jashar Beluli har fredag fået sin fremtid på plads, da han har skrevet under på en kontrakt med AC Horsens fra NordicBet Ligaen.

Det tidligere Vejle-talent havde dog tilbud fra større danske klubber samt interesse fra udlandet, men projektet i Horsens lød spændende for den 17-årige offensive spiller, og derfor valgte han Jens Berthel Askou og co.

Det fortæller han i en pressemeddelelse.

- Efter min ophævelse af kontrakten med Vejle Boldklub fik jeg hurtigt masser af tilbud fra topklubberne i Danmark, og der har også været udenlandsk interesse. Mens jeg var i dialog med andre klubber og så deres setup, så snakkede vi også med Jens Berthel Askou, Niels Erik Søndergård og Claus Troelsen i AC Horsens, og det lød spændende. 

- De har et godt setup og arbejder godt med drengene på og uden for banen, og som ung spiller har jeg en drøm om at nå hele vejen til førsteholdet. AC Horsens har et setup og et trænerteam, hvor min drøm kan gå i opfyldelse, og jeg vil anbefale AC Horsens til alle unge talenter, som spiller rundt om i Danmark. 

- Jeg glæder mig vildt meget til at blive en del af AC Horsens og træne med førsteholdet, og familien og jeg er meget glad for den beslutning, vi har truffet med en fremtid i AC Horsens, udtaler Jashar Beluli.

Jashar Beluli har fået en kontrakt med AC Horsens frem til sommeren 2024, og den jyske klub har store forventninger til ham, som I kan læse mere om her.


Af Raymund Nelausen

10 kommentarer

girty 16:49          
"De har et godt setup og arbejder godt med drengene på og uden for banen, og som ung spiller har jeg en drøm om at nå hele vejen til førsteholdet. AC Horsens har et setup og et trænerteam, hvor min drøm kan gå i opfyldelse, og jeg vil anbefale AC Horsens til alle unge talenter, som spiller rundt om i Danmark. "

Der kan man bare se, hvad en (nu forhenværende) VB spiller siger om AC

Så må de da gøre nogle ting rigtigt

Go´ weekend
fetaehhgodt 18:20          
Eller også har pengene her været gode/bedre end de andre steder han fik tilbudt :-)

Nej ikke kunne udtale mig om, da jeg intet ved om. Sådan tænkte jeg bare impulsivt :-) Måske fordi jeg selv havde tænkt sådan. Hvis fået en rigtig god løn et sted, så ville jeg helt sikkert rose virksomheden for en masse andet :-)
Bruger 892383 19:22          
Jeg er meget enig, alle danske talenter bør tage til Horsens. Det er klart det bedste sted i Danmark at være talent.. (Ironi kan forekomme)
Poor Scouser Tommy 19:48          
Der kan man bare se, hvad en (nu forhenværende) VB spiller siger om AC
Han var ikke førstevalget på 9´eren i VB og har fået ophævet sin kontrakt. Lyder ikke ligefrem som en spiller, VB har været desperate for at holde på.

At han anbefaler ACH til alle talenter i Danmark nærmest inden han har sat din fod i klubben, er jo bare useriøst.

Men fint han kan bruges i Horsens. Held og lykke til ham og familen.
Yellowroad 20:03          
Godt spottet af NES, jo også tydeligt at Vejle ingen plan har at bruge deres egne talenter, hele projektet går på at få nogle udenlandske spillere ind så man kan få solgt dem dyrt, Mølgaard er jo fx. fra Thisteds ungdomsafdeling og er ikke et Vejle talent på nogen måde.

Udover Faghir har Vejle jo ikke reelt haft nogle talenter som er værd at nævne og det kommer jo af at de hellere vil bruge udlændinge i start 11´eren.

Meget fornuftigt af den unge mand at tage til Horsens hvor chancen for at komme i start 11´eren er langt større end i Vejle og man kan jo kun håbe det vil skabe en domino effekt hos talenterne i Vejle at de kan se at klubben ikke vil bruge danske talenter, samt at klubben er på vej ned (Helt sikkert garanteret nedrykker), mens Horsens måske er på vej den anden vej ;).

Kæmper han hårdt nok kan han sagtens komme i betragtning til førsteholdet allerede fra nytår (måske før). Prøv ham eventuelt mod SIF i pokalen den erfaring vil være guld værd for en ung spiller.
Kenken 20:13          
Det lyder bare for dumt jesperyellow

Sidste gang Vejle valgte at ophæve med en angriber, Mark Asp Rasmussen, havde vi set rigtigt, mens Horsens skrev kontrakt med ham og førte sig frem som var det et kæmpe scoop. I dag har han været forbi Hedensted og Næsby og Horsens satsede forkert (eller gjorde bare talentarbejdet for dårligt?)

Det kan også sagtens være tilfældet her. Det lyder i hvert fald til, at Beluli har ondt bagi efter han er fravalgt. Men omtalen og anbefalingen af Horsens er direkte useriøs inden han overhovedet har træner med

Næ i vejle bruger vi modsat i Horsens egne talenter. Og udvikler vores egne. Ingen af den slags i Horsens. Sidste sæson stillede vi med 5! fra egen avl i start opstillingen i flere kampe

Og samtidig formår vi at lave gode salg med dem, sp hvis det var den case Jasharnskede sp var det nok heller ikke Horsens gan skulle være taget til. Jeg er spændt på at følge ham, om det går som Mark Asp Rasmussen eller om han bomber løs for Horsens i 1. Division om 2 år
Poor Scouser Tommy 20:21          
Digter du bare den virkelighed, du ønsker dig…?

Af spillere af egen avl, der har spillet mange kampe for VB de seneste sæsoner kan bl.a. nævnes Hetemi, Gundelund, Mucolli og Faghir.

Pt. har en 18-årig vejledreng som Hans Høllsberg spillet mange minutter i sæsonstarten.

Talenter som Malthe Amundsen, Rasmus Lauritsen og Tobias Mølgaard var meget unge og uprøvede på højeste niveau, da de kom til VB. De to førstnævnte er solgt til udlandet, og Mølgaard regnes vel i dag som et stortalent på højre back.

Og nå ja, så solgte vi Andreas Jungdal til AC Milan, inden han nåede at få debut på 1. holdet.

Hvad har ACH præsteret udover Beluli fra Vejle?

At VB har hentet spillere som Sousa, Dom Vinicius, Kollinger og Ezatolahi gennem det internationale netværk, finder du næppe mange i Vejle, der brokker sig over. Sportsligt har de bidraget massivt, og indtil videre har VB fået 20. mill. i kassen for Dom. De tre andre holder også en habil markedsværdi.

Alene Trawally, Dom, Faghir og Jungdal har givet VB i omegnen af 100 mill. i transferindtægter. Det har vi det meger fint med :-) At der så er nogle smuttere imellem, er et mindre problem.

Men jeg vil give dig ret i, at vi pt. ligner et godt bud på en nedrykker. Der er dog en lang sæson forude og meget kan nå at ændre sig. VB har tidligere vist, at man er klar til at forstærke sig markant i vinterpausen.
Lørdag 25. september