LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jakob Ankersen: Arbejder på et skifte

| Superligaen | 8 kommentarer
Jakob Ankersen: Arbejder på et skifte
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

FC København - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (31/03)
bet365 1,28 5,50 10,00
NordicBet 1,27 5,85 11,50
Oddset 1,28 5,20 12,00
Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Esbjergs Jakob Ankersen vil gerne videre i januar, men accepterer, hvis han skal blive endnu en halvsæson.

Jakob Ankersen har med 20 mål i 79 ligakampe i de seneste to og en halv sæson for Esbjerg gjort sig godt bemærket, og kantspilleren håber, det snart kan bringe ham videre i karrieren.

- Jeg har snakket med min agent, og vi arbejder på et skifte, men vi er stadig tidligt i januar, og der kan ske mange ting. I udgangspunktet arbejder vi på at få noget i stand, men det handler om, at det er det rigtige for mig, siger Ankersen til BT og tilføjer:

- Jeg vil gerne af sted, hvis det rigtige kommer, men det er ikke sådan, at jeg skal af sted i det her transfervindue. Hvis det rigtige tilbud ikke kommer på bordet, kan jeg godt vente i en halvsæson mere.

24-årige Ankersen har kontrakt med Esbjerg til sommeren 2016.

Stream FC København – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

mikkelangelo 10:45          
Det vil nok være bedst for ham, hvis han lige tager forårssæsonen med, for han har ikke præsteret nævneværdigt her i efteråret :)
julieogjonas 11:21          
Mikkel:
Jeg tror nok at hvis du spørger Jakob A, så har han præsteret på et usædvanlig højt niveau, og samtidig har han med sin positive vinderattitude, haft en god indflydelse på sine holdkammerater, - i medgang og modgang. Jeg tror måske også et hattrick kan have udløst voldsom fortrængning af virkeligheden;-)

Jakob A er i hvert fald ikke det mest oplagte salg fra Esbjerg...., men måske han skæver til brormands østrigske løncheck, og tænker at sådan nogle kunne han også godt tænke sig.
Bob D 12:35          
Vil have det helt fint med et salg af J. Ankersen. Han virker ikke just til at være den mest sympatiske fyr både på og udenfor banen og klinger hult med EfB og i det hele taget den esbjergensiske kultur og mentalitet.
SnakIKrogene 12:41          
Er han så god i superligaen? Jeg husker hans bror som værende rimeligt dominerende på hans position, men jeg synes ikke JA er en man lægger synderligt mærke til. Udover når han selv er ude og udtale hvor god han er.

Nogen der følger Esbjerg der kan bekræfte hans berettigelse til at søge mod noget større?
Finte 13:18          
Hvis Jakob vil tjene penge på skift er det da "genialt" at blive ved med at tigge om at blive købt.
Men det viser hans tankevirksomhed.
Mange vil juble hvis EFB får lidt penge for ham så vi kan få en bedre spiller på den plads.
Ser vi på de håbløse gennembrud og tåbelige afslutninger han har haft har han nettet utrolig lidt.
kongen87 13:26          
Ja. Jakob Ankersen har helt klart sin beretigelse og han fortjener at blive skudt afsted. Han har været med siden oprykningen, sammen med fx brormand Peter Ankersen, Martin Braithwaith , som er skud afsted til udlandet. Derfor synes jeg bestemt at Jakob og en spiller som Jonas Knudsen, at de har fortjent at samme chance og blive skudt afsted til udlandet.

Det tror jeg så også både de to nævnte spiller samt klubben er fuldt ud enige om og at når det rigtige bud for både spiller og klubben kommer, så får de to herre også lov at smutte.

Har læst et sted at Salzburg og Anderlecht skulle være to af de mest interesserede i Jakob. Efter min mening lyder det som to gode klubber at tage til for ham. Har i hørt noget andet eller hvad i synes i om de to klubber? :)

Der er selvfølgelig også andre store salgsemner i EfBs trup. Som vi har kunne læse er Magnus Lekven meget efterspurgt og vi ved en målfarlig herre som Pusic også altid vil være i søgelyset hos andre klubber. Men i Esbjerg ved man jo at man er en klub som skal hente gode spiller ind til rimelig pris og avle egne talenter som man kan få til at udvikle sig og slå igennem på førsteholdet. Og på den måde få solgt spillerne til en rigtig god pris, samt opnå gode sportlige resultatet for dermed at gøre spillerne og klubben mere attraktiv. Sådan ser jeg ihvertfald EfBs filosofi.
puting kuneho 14:50          
Jeg kunne godt se Salzburg koebe ham. Peter og Jakob sammen var rigtig giftige.. Som andre har skrevet i flere artikler om de to broedre, saa er Peter nok den med "mest talent", uden at sige at Jakob ikke er rigtig dygtig ogsaa, det saa dog ud til at Peter gjorde Jakob endnu mere giftig via deres sammenspil , da Peter stadig var i Efb , Tror en genforening ville vaere genial
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts