LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jakob Johansson arbejder på ny lejeaftale

| Superligaen Grundspil | 4 kommentarer
Jakob Johansson arbejder på ny lejeaftale
Foto: Randers FC

Infoboks

FC Nordsjælland - FC Midtjylland
Superliga Mesterskabsslutspil (29/04)
bet365 3,00 3,60 2,20
NordicBet 3,05 3,80 2,18
Oddset 2,95 3,75 2,25

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Jakob Johansson fik i foråret otte kampe som lejesvend hos Randers FC, og nu har FCN-spilleren fået beskeden om, at jagte et nyt lejeophold denne sommer.

Offensivspilleren Jakob Johansson havde i fjor lange udsigter til spilletid på Kasper Hjulmands mandskab i Farum, hvorfor han i januar blev lejet ud til Randers FC.

Hos kronjyderne blev det til otte kampe, heraf fire fra start, og 339 minutters spilletid, men nu er Johansson tilbage i Nordsjælland - dog kun for en kort stund.

- Jeg har fået at vide, at jeg umiddelbart ikke indgår i planerne og at jeg gerne må se mig om efter en ny aftale, siger offensivspilleren til bold.dk.

Jakob Johansson har den tidligere Superliga-angriber Marc Nygaard som agent, og han fortæller, at der pt. arbejdes på at finde en passende klub i landets bedste eller næstbedste række.

- Jeg vil gerne finde en klub, hvor jeg kan spille kontinuerligt og udvikle mig som spiller. Om det så er i en anden Superliga-klub eller i 1. division betyder egentlig ikke så meget.

- I Randers lærte jeg at løbe mere og udviklede mit presspil, da vi havde bolden væsentlig mindre i forhold til min tid i FC Nordsjælland. Uden for banen er jeg også blevet mere moden, tilføjer han.

Jakob Johansson forklarer dog ydermere, at meldingen om et nyt lejeophold også kan betyde et endegyldigt farvel til Farum-klubben.

- Det er klart, at det er ikke det bedste tegn, at de beder mig om at finde et lejeophold igen. Det kunne godt indikere, at de ikke for alvor tror på mig, så opstår den rette mulighed, så er jeg ikke afvisende over for et permanent skifte, afslutter han.

Jakob Johansson er 20 år gammel og har i alt fået 450 minutter og 11 kampe i landets bedste række siden debuten i august 2016.

kenneth@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april