Luk

Jakob Michelsen efter nederlag: Vi blev skilt ad

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Liverpool - FC Midtjylland
Champions League gruppe D (27/10)
Oddset 1,14 8,80 19,00
bet365 1,14 9,50 15,00

Jakob Michelsen kalder det et mirakel, at OB bragte sig i front mod FC Midtjylland og kalder hjemmeholdets sejr for fuldt fortjent.

OB bragte sig foran mod FC Midtjylland lørdag aften, og der skulle gå 67 minutter, før FC Midtjylland udlignede fynboernes føring.

Efter kampens slutfløjt måtte OB tage til takke med et 3-1-nederlag, og det er fuldt fortjent mener gæsternes cheftræner Jakob Michelsen.

- Vi blev skilt ad i første halvleg. Skal man have noget med herfra, så skal man have marginalerne med, og det havde vi ikke. I første halvleg kunne vi sagtens have været bagud med nogle stykker, og det er et mirakel, at vi fører med 1-0 i pausen, siger han til TV3 Sport efter kampen og tilføjer:

- Vi kommer rigtig godt ud til anden halvleg, og de første ti minutter til et kvarter er vi rigtig tilfredse med. Vi har et par gode tilbud til at score til 2-0. Gør vi det, bliver det en lidt anden forestilling, men vi må også erkende, at det er en fuldt fortjent FC Midtjylland-sejr. De viser klassen, og de viser, hvorfor de er danske mestre, uddyber han.

Med nederlaget falder OB til en 10. plads blot tre point foran AC Horsens i bunden af tabellen i 3F Superligaen.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Lasse Rene
Mandag 26. oktober