Luk

Jakob P. debuterede i australsk derby-nullert

| A-League | 0 kommentarer
Jakob P. debuterede i australsk derby-nullert
Foto: Getty Images

Jakob Poulsen spillede 85 minutter, da han lørdag debuterede for Melbourne Victory efter skiftet fra FC Midtjylland. Hans nye klub spillede 0-0 med lokalrivalen Melbourne City.

Da det gik op for Jakob Poulsen, at han ikke længere ville få fast spilletid i FC Midtjylland, besluttede han sig for at tage på eventyr i stedet for at få splinter i bagdelen på den midtjyske bænk.

I Australien var Melbourne Victory klar med en kontrakt til den tidligere danske landsholdsspiller, og lørdag fik den 36-årige midtbanedirigent debut for sin nye klub.

Han startede således inde, da Melbourne Victory i den nye A-League-sæsons første runde tog imod lokalrivalen Melbourne City på et godt fyldt Marvel Stadium, som har plads til cirka 53.000 tilskuere.

Det var City, der før pausen havde bedst fat i spillet og skabte mest. Efter 11 minutter var Lachie Wales lige ved at få bolden i nettet, men strøg snert forbi kassen.

Victory bed dog også fra sig, og efter 40 minutter bød Jakob Poulsen ind med et godt hjørnespark, som Storm Roux var lige ved at få skovlet i kassen.

Den svenske angriber Ola Toivonen, som er Jakob Poulsens nye holdkammerat, var en af de farligste hos værterne. Efter 51 minutter sendte han bolden lige over mål.

Efter 56 minutter lykkedes det så for Victory at få bolden ind i målet. Elvis Kamsoba fik en god dybdebold, scorede og leverede en flot flik-flak som fejring – men festen dampede hurtigt af.

Efter VAR-gennemgang blev målet annulleret, for Kamsoba var i offside, da han strøg mod mål.

Efter 85 minutter gik Jakob Poulsen ud, og kampen fik aldrig en scoring. Dermed endte det 0-0 i den tidligere FCM-anførers debut.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. oktober