LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Jakob P. skuffet over manglende VM-udtagelse

| International | 21 kommentarer
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen udtager den ideelle VM-trup
Åge Hareide om Kvist og VM: Jeg er bekymret for alle dem, som ikke spiller
Thomas Delaney: Kom tæt på landholdets hjerte
Jakob P. skuffet over manglende VM-udtagelse
Foto: Getty Images

Infoboks

Vendsyssel - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (11/02)
bet365 5,00 4,00 1,61
NordicBet 6,25 4,05 1,57
YouBet 5,30 4,10 1,61

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
FCM-anføreren erkender, at han er skuffet over ikke at være en del af den danske bruttotrup frem mod VM. 

Åge Hareide udtog mandag sin bruttotrup frem mod VM-slutrunden i Rusland. Nordmanden havde i alt udvalgt 35 spillere, men her var der ikke blevet fundet plads til FC Midtjyllands Jakob Poulsen.

Den rutinerede midtbanespiller står i alt noteret for 35 A-landsholdskampe, og i denne sæson har Poulsen igen været en stor profil for FC Midtjylland, hvor han har været en af nøglespillerne i holdets gode sæson.

Derfor er han også skuffet over landsholdsfravalget. 

- Jeg ved ikke, om jeg havde regnet med at komme med, men jeg havde håbet på det. Jeg er selvfølgelig også skuffet over ikke at være med. 

- Jeg synes, at jeg har spillet en super sæson, og jeg havde måske fortjent det, men sådan skulle det ikke være, siger Poulsen. 

34-årige Poulsen erkender dog, at der er hård konkurrence om pladserne på den danske midtbane, hvor andre spillere også har leveret godt. 

- Jeg synes også, at der er mange andre spillere som har gjort det godt på midtbanen. Wass og Højbjerg har gjort det godt, og sådan er det. Åge har valgt nogle andre, og så holder jeg lidt ekstra ferie i stedet. 

I stedet kan Jakob Poulsen rette fuldt fokus på FC Midtjyllands to sidste kampe i Superligaen, hvor ulvene fortsat har chancen for at vinde det danske mesterskab.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

21 kommentarer

FrækFyr17 09:03          
Berettiget skuffelse.

Så mangler vi bare, at Hareide forholder sig til Jakob P, ligesom han gjorde med den mindre gode Nørgaard uden landskampe.
JakobFC 09:07          
Det er sgu også lidt mærkeligt at Jakob Poulsen ikke er med, ville da vælge ham over spillere som Mike Jensen, Lerager og Krohn Dehli til hver en tid. Især sidstnævnte som nærmest ikke har været med i løbet af kvalifikationen.
Radka 09:09          
Jakob Poulsen, William Kvist og Mike Jensen burde har intet at have gøre på det danske landshold.
Facchetti 09:09          
Fin lille stikpille til Åge at Poulsen synes Wass og Højbjerg har gjort det godt. Formentlig kun én eller slet ingen af dem, der kommer med.
RuneG 09:18          
Han har vel også været Superligaens bedste midtbanespiller. Men samtidig forståeligt at Åge satser mere ungt og tager Mathias Jensen med.
Jpp 09:22          
Wass og Højbjerg har vist afskrevet sig fra Åges landshold. Too bad.
Interforlivet 09:26          
Jeg er enig i at skuffelsen i dén grad er berettiget. Hans niveau og rutine in mente kunne han sagtens udgøre en brugbar brik i VM-truppen til sommer. Og umiddelbart virker han mere oplagt i mine øjne end en Mike Jensen fx. Men det kan selvfølgelig være at Hareide ikke mener, de spiller samme plads.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar