Luk

Jakob Poulsen har takket nej til FCM-jobtilbud

| 3F Superliga | 16 kommentarer

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,15 3,25 3,40
NordicBet 2,12 3,60 3,25

FC Midtjylland har tilbudt et job i klubben til Jakob Poulsen, men det har FCM-anføreren ikke ønsket at tage imod, skriver FCM i en pressemeddelelse.

36-årige Jakob Poulsen skal finde sig en ny klub, efter han i denne sæson er faldet ned i rækkerne hos FC Midtjylland-træneren Kenneth Andersen.

Det har de to parter, efter Poulsens ønske, besluttet søndag, men det er ikke med FC Midtjyllands gode vilje, at Poulsen ikke fortsætter karrieren på Heden.

FCM har sågar tilbudt et andet job til Poulsen for at holde ham i klubben, siger sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse.

- Jakob er et stort ikon, både i FCM og dansk fodbold generelt, så vi respekterer naturligvis Jakobs ønske, siger Graversen og fortsætter.

- Vi havde meget gerne beholdt ham og har blandt andet tilbudt ham job i klubben, men han ønsker fortsat at spille fodbold, hvorfor vi er blevet enige om at give Jakob mulighed for at komme til en klub i udlandet eller herhjemme.

- Det er med stort vemod, at vi under disse omstændigheder ser os nødsaget til at give slip på Jakob. Han har været en helt enestående holdkaptajn, som er vellidt af alle både indenfor og underfor klubben.

Jakob Poulsen har spillet 286 kampe for FC Midtjylland og har tidligere spillet for Esbjerg og AGF.


Af Jonas Dalgård

16 kommentarer

VBK - Leeds 14:14          
De skulle lade Jakob spille og skifte træneren i stedet for. Held og lykke Jakob.
lovekanes 14:17          
Nu skal FCN på banen igen! Håber jeg.
Mus2 14:23          
Smid da morfar træneren ad helvede til, manden aner jo intet om taktik. Hans tilgang til Rangers kampen var naiv og amatøragtig, at man så behandler JP respektløs gør bestemt ikke klubben ære, Steinlein og Graversen er en samling uld kræmere der er på vej til at ødelægge klubben, en træneren er sikkert billig i drift, men håbløs som træner på både superliga og internationalt niveau
White House Potential 14:23          
Klasse spiller, man kan ikke se på FCM´s spil eller resultater at de er blevet bedre uden ham, måske tvært imod. Men 36år som markspiller er selvfølgelig også en alder... underligt at tingene ikke er afstemt, så han i god ro og orden går over i en anden rolle?
FCM_ 14:27          
Så også hellere Svend Gravesen og
Kenneth andersen smuttede ... en degradering af
Claus steinlin til talent chef, og ikke mere end dette
CS ødelægger meget udad til for klubben ... træt af hans smart
i en fart udmeldinger ...
Jesboy 14:29          
Meget velkommen tilbage i AGF!
Zinras 14:37          
Som århusianer kunne man da godt bruge JP igen, men jeg undrer mig enormt meget over den behandling han har fået. Med FCMs korte levetid in mente må han sgu da være en af de helt store legender på de kanter, så hvorfor man ikke allerede sidste år aftalte at han måske skulle lidt ned i spilletid og få en anden klubfunktion er mig en gåde.

I stedet møder han ind og tror han skal spille fast ligesom sidste år, hvorefter han så får at vide at han skal have splinter i røven. Absolut mangel på mandskabspleje og indsigt fra træneren.
Søndag 15. september