LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Jakob Poulsen: Vi bliver bedre og bedre

| Superligaen | 9 kommentarer
Jakob Poulsen: Vi bliver bedre og bedre
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
FCM-anføreren føler, at holdet hele tiden lægger på i det spillemæssige, og han var tilfreds med præstationen i søndagens sejr på udebane mod FC Nordsjælland. 

FC Midtjylland fortsatte søndag de gode takter, da ulvene på udebane besejrede FC Nordsjælland med 2-1, og dermed holder midtjyderne fast i Brøndby på førstepladsen i Superligaen, hvor holdene fortsat er helt lige med 69 point. 

Anfører Jakob Poulsen sendte gæsterne på sejrskurs med en fornem frisparkskasse i slutningen af første halvleg, og han mener, at søndagens sejr var fortjent og et bevis på, at holdet hele tiden lægger flere ting på i spillet. 

- I første halvleg havde vi fuld kontrol og holdte dem væk fra chancer. Anden halvleg startede fantastisk for os med en scoring, men derfra havde FCN en periode, hvor de var bedre end os og fik scoret, men så fik vi ændret tilbage, og jeg følte, at vi var i ret god kontrol resten af kampen.

- Det var en fin kamp, og jeg synes hele tiden, at vores spil bliver bedre og bedre. Sidst med anden halvleg mod FCK, kampen i Hobro, og så kampen mod FCN, og det er dejligt, siger han.

Den rutinerede midtbanespiller erkender, at FCM har kæmpet lidt med spillet efter en vinterpause, hvor der blev foretaget store udskiftninger i truppen, men han glæder sig over, at holdet alligevel har formået at vinde mange kampe og nu er tæt på topniveauet. 

- Vi har været gode til at vinde, selvom vi ikke har spillet virkelig godt, siger han. Vi har kæmpet lidt med spillet, men jeg synes, at det bliver bedre og bedre.

- Vi har trods alt fået pointene, og det har været vanvittig vigtigt. Vi har skiftet et halvt hold ud efter vinterpausen, og det er klart, at det tager noget tid at finde rytmerne, men jeg synes, at det bliver bedre og bedre, og det er vel det rigtige tidspunkt, at vi gør det på.

Cheftræner Jess Thorup var tvunget til at lave flere ændringer til udekampen i Farum, men anfører Poulsen var meget tilfreds med præstationen fra de nye folk. 

- Det var super fedt at se, at der kom nogle nye ind på holdet. Munksgaard og Halsti i forsvaret og Dovbryk og Kraev oppe foran, og de leverede bare alle sammen.

- Det var en fornøjelse at se, og det beviste også bare, at der på trods af nogle store salg i vinter hele tiden dukker nye spillere op og byder sig til, og det er rigtig vigtigt i det her tætte program, siger han.

FC Midtjyllands næste opgør er en direkte duel om guldet, når Brøndby på torsdag kommer på besøg i Herning.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

9 kommentarer

VbRocks 19:15          
Hvad sker der lige for det tude indslag der har været på kanal 9, hvor Midtjylland spillerne savner opmærksomhed. Hold nu... i har vundet 1 mesterskab, så rolig nu. Det er kun folk fra Herning og Ikast der holder med klubben, men bif er Danmarks største klub(med Vejle boldklub lige bagved), så det er da klart der er mere fokus på bif, der vel ret beset bare får den opmærksomhed en storklub skal have.
Desuden er det et langt mere spændene projekt på vestegnen, end det Herning-brillen og statistik firmaet har gang i. Anti FC
Clifti 19:42          
På sin vis smukt at kalde andre for opmærksomhedskrævende, og så komme med sådan et indlæg efterfølgende.
Peter Nielsen 19:52          
Jeg ved ikke, men hvis der er en mest hadet klub i Danmark tror jeg mere på det er FCM end BIF. Selvfølgelig ikke blandt FCK og Brøndby fans, de hader hinanden over alle andre. Nogen fans går så langt som til at ønske nederlag til sin egen klub hvis det kan skade ærkefjenden.

FCK og Brøndby tager meget af opmærksomheden. Det er klart at i en weekend hvor der er derby mellem de to klubber kan det ikke undgås. Det er dog ikke kun mediernes skyld. De mindre klubber skal blive bedre til at skabe opmærksomhed. Det nytter ikke noget at sidde som grå mus og vente på at medierne kommer og vil tale med dig. Hvis ikke der er noget at snakke om eller du er kedelig at tale med, uden kant og uden profil, så vender medierne ikke tilbage en anden gang.

At Brøndby projektet skulle være mere interessant end FCM´s project må stå for egen regning. Jeg synes da det er fedt at der er en klub der åbent tør stå ved at de vil være en topklub. Jeg synes også bedre om Zorninger end om Thorup. Ham har jeg mistænkt for at være en stor del af grunden til at medierne ikke gider FCM. Han er simpelthen for kedelig og for politisk korrekt. Med derfra til at sige project Brøndby er mere interessant end projekt FCM er der nu alligevel et stykke vej.
NAsMaR 20:55          
Jeg synes også bedre om Zorninger end om Thorup. Ham har jeg mistænkt for at være en stor del af grunden til at medierne ikke gider FCM. Han er simpelthen for kedelig og for politisk korrekt. Med derfra til at sige project Brøndby er mere interessant end projekt FCM er der nu alligevel et stykke vej.
Jeg synes faktisk det er lidt sjovt. For lad os kigge lidt på Glen, ham hadet alle også, han udtalte sig 3 gange hver dag og var meget fremme i skoene (Ofte lidt uintelligent eller frembrusende i sine udtalelser, om man vil).

Nu har man så fået en træner der er helt modsat, der ikke søger medierne på samme måde, en mere afdæmpet type, ja faktisk lidt kedelig, men det dur selvfølgelig heller ikke, så ham hader alle også.

Det er ikke nemt :-D
VbRocks 21:48          
Jeg synes det er smukkere at sidde i et 5 minutter langt tv-indslag og ikke synes om får nok opmærksomhed.
LukeDanDuke 21:53          
Generelt skal fodboldspillere der er professionelle i Danmark vel bare være glad for at de får en udemærket løn. Ikke mange guldkorn blandt de kampe. Havde man ikke tilhørsforhold ville det jo være tortur at se kampene.
Peter Nielsen 23:23          
Tror nu nok alle FCM fans var glade for Riddersholm. Uden at rigtig have noget at have det i tror jeg mest det var FCK fans der ikke kunne tåle ham fordi han kom med modspil til Ståle. Ok, det blev undertiden en smule tåkrummende, men det var både Ståle og Glenn såmænd lige gode om.

FCM var bare mere interessante for medierne under Riddersholm, og vel egentlig også for den neutrale fan. Der var mere kant og man kunne aldrid helt vide om der ville blive sendt en bemærkning afsted i retning mod FCK. Thorup har jeg svært ved at forestille mig komme med andet end de sædvanlige høflighedsfraser som stort set alle trænere er blevet medie trænet til at levere.
Tirsdag 22. januar