Luk

Jallow og HJK er tilbage på den finske trone

| Veikkausliga | 0 kommentarer

Infoboks

Helsinki - IFK Mariehamn 1-0
Veikkausliiga
59' 1-0 Anthony Annan

Den tidligere Brøndby-spiller Ousman Jallow kunne onsdag aften fejre det finske mesterskab sammen med holdkammeraterne fra HJK Helsinki efter en 1-0-sejr over IFK Mariehamm.

HJK Helsinki kunne onsdag aften sikre sig det finske mesterskab, hvis klubben slog IFK Mariehamm, som i sidste sæson snuppede mesterskabet for næsten af netop HJK Helsinki.

Med en sejr vill hovedstadsklubben, som har den tidligere Brøndby-spillere Ousman Jallow i truppen, nemlig bringe sig helt op på 64 point for 28 kampe - 18 mere end FC Lahti på andenpladsen med fem runder tilbage.

HJK Helsinki vandt mesterskabet i alle årene fra 2009 til og med 2014, mens SJK SJK Seinäjoki og IFK Mariehamm altså er løbet med det i de foregående to år - derfor var det formentlig en flok sultne spillere der entrerede banen onsdag aften.

Det kom da også hurtigt til udtryk, at HJK-spillerne gerne ville vinde - hovedstadsklubben sad på det hele fra kampens start, men det lykkedes ikke klubben at score i første halvleg.

I anden halvleg lykkedes det dog midtbanespiller Anthony Annan at sætte bolden i netmaskerne til 1-0 - og den føring holdt hele vejen hjem.

Så da dommer Denis Antamo fløjtede kampen af efter 90 minutter, kunne HJK Helsinki endelig juble over at være tilbage på den finske trone efter en 1-0-sejr over de forsvarende mestre.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 26. oktober