Luk

Jamie Vardy bliver medejer i amerikansk klub

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Leicester - Manchester City
Community Shield (07/08)
bet365 6,50 4,33 1,50

Leicester-profilen Jamie Vardy har købt sig ind i den amerikanske fodboldklub Rochester Rhinos, men et karrierestop virker ikke til at være lige på trapperne.

Jamie Vardy har haft en imponerende karriere, som er gået fra bunden af engelsk fodbold til den absolutte top, og nu kaster angriberen sig ud i et nyt projekt.

Vardy er nemlig blevet medejer i den amerikanske klub Rochester Rhinos, men det skal ikke nødvendigvis tolkes, som om at han snart er færdig med sin aktive karriere.

- Jeg er virkelig glad for at sige, at jeg har blevet medejer af Rochester Rhinos i dag. Klubben har været igennem nogle svære år på det seneste, så jeg kan ikke vente med at spille en rolle i forhold til at vende tingene på hovedet. Det bliver ikke let, men jeg gør aldrig ting på den lette måde.

- Jeg kan ikke takke Leicester nok for at give mig lov til at gøre dette. De ved, og jeg ved, at dette projekt ikke på nogen måde vil distrahere mig fra min førsteprioritet, hvilket er et hjælpe Leicester med at være succesfulde i mange år fremover, skriver Vardy på Instagram.

Den 34-årige angriber har siden 2012 spillet 352 kampe for Leicester med 147 kasser og 61 assists til følge. Vardys kontrakt gælder til 2023.


Af Martin Schmidt
Søndag 25. juli