Luk

Jammerbugt-anfører: Arbejdet venter mandag

| NordicBet Liga | 1 kommentar

Infoboks

Jammerbugt FC - Esbjerg fB 1-0
NordicBet Liga
17' 1-0 Sead Gavranovic

Jammerbugt FC vandt søndag en hårdt tilkæmpet 1-0-sejr over Esbjerg fB. Mandag venter det almindelige arbejde igen for Jammerbugt-spillerne.

Jammerbugt FC vandt søndag anden hjemmekamp i streg, da Esbjerg fB blev sendt hjem med et 0-1-nederlag i bagagen.

Jammerbugts anfører, Christian Rye, var efter kampen godt tilfreds med præstationen, som var en flot holdpræstation. Men han holder fast i, at oprykkerne skal huske ydmygheden, selvom de viser, at de godt kan spille med i 1. divisionen.

- Rigtig god første halvleg. Fra vores synspunkt er anden halvleg jo ligeså god – bare på en anden måde – fordi der står vi imod, og så vidt jeg husker, så skaber de vel ikke noget foruden det noget tynde straffespark, de får, udtaler Rye efter kampen til klubbens Facebookside.

- Hele vejen igennem, synes jeg, at det er en klasse kamp på mange parametre, så der er ekstremt meget, vi kan tage med, og to sejre i træk på hjemmebane, det gør heller ikke noget jo.

Om holdet efter ti kampe, 11 point og en placering som nummer syv i rækken har vist, at de kan spille med, siger Rye.

- Nu skal vi huske, hvor vi er fra. Vi er meget nede på jorden, og det skal vi blive ved med at være. For de point vi har fået, de er jo ikke kommet af sig selv. Vi ved godt, at vi er oppe imod nogen, der både har langt større budgetter og isoleret set også bedre fodboldspillere, end vi har.

- Så det er nogle andre parametre, vi skal få vores point på, men det får vi ikke, hvis vi bare trækker på det og tænker, at nu skal det hele nok gå. Vi forbliver ydmyge, siger Rye.

Det er da også holdpræstationer, der har bragt holdet op i 1. divisionen, så det skal holdet holde fast i.

- Noget af det der har kendetegnet os, det er, at det er en enhed, og der er jo ikke nogen, der falder udenfor og tænker på sig selv frem for holdet – og det var meget, meget tydeligt i dag. Så det kan vi være glade og stolte over.

Slutteligt kunne Rye glad også svare de fremmødte Esbjerg-fans, der spurgte til, om arbejdet kalder mandag morgen.

- Nogle af Esbjerg-tilskuerne spurgte, om vi skulle på arbejde i morgen, og ja, det skal vi jo nok, så vi skal ind og restituere, og så venter der en ny arbejdsuge lige om lidt. Det var en hård kamp, men det er okay, når vi får de tre point, slutter Rye af i godt humør.

Rye og Jammerbugt spiller næste gang imod Vendsyssel FF, der ligger næstsidst i tabellen.


Af Kristoffer Lind Pedersen

1 kommentar

Buford.T.Justice 20:04          
Flot sejr af Jammerbugt imod profferne fra EfB !
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober