Luk

Jammerbugt-chef har haft Superliga-tilbud

| Danmark | 3 kommentarer

Infoboks

Jammerbugt FC - Aarhus Fremad
2. Division Gruppe 1 (17/04)
Oddset 1,87 3,45 3,60

Jammerbugt FC's succesfulde cheftræner, Bo Zinck, har haft tilbud om assistenttræner-jobs fra 3F Superligaen, men han har ikke fundet dem attraktive nok.

Jammerbugt FC topper 2. division og har haft et par stærke sæsoner under cheftræner Bo Zinck, hvor holdet trods sparsomme midler kæmper med om oprykning.

Det arbejde er da heller ikke gået Superliga-klubbernes næser forbi, for der har faktisk været bud efter 42-årige Zinck.

Jammerbugt-træneren har afvist henvendelser om assistent-jobs i Danmarks bedste række.

- Jeg har takket nej til sådanne jobs. Det har ikke drevet mig på de tidspunkter, tilbuddene er kommet, siger Bo Zinck til bold.dk.

- Det er ikke, fordi jeg ikke vil noget med min trænerkarriere, men jeg kan godt lide at have en finger på pulsen på flere områder i en klub. Jeg vil gøre denne klub så stor som mulig.

- Dermed ikke sagt, at hvis FCK mangler en assistenttræner en dag, at jeg ikke vil overveje det, men der skal noget ekstraordinært på bordet, hvis jeg skal med i noget.

- Det er altid smigrende, når nogen ringer og forhører sig, men det er ikke blevet til mere end det indtil nu, siger Bo Zinck, der ikke vil afsløre hvilke klubber, som har forhørt sig.

- Jeg er jo ikke kun træner
Bo Zinck har, som han selv siger, en finger med i mange ting i Jammerbugt FC, alt fra ansættelse af U15-trænere til regnskab.

Det passer ham glimrende.

- Jeg har også et rigtig godt job ved siden af, og så har jeg bopæl i Pandrup, hvor jeg træner den klub, jeg elsker og vil give rigtig meget for, siger Bo Zinck.

- Jeg lærte rigtig meget af at være i Thisted, og der ville jeg gerne prøve at være på fyringsgrundens rand. Hvad sker der, hvis man tager til en klub, hvor ingen kender én? Det ville jeg gerne teste af.

- Lige nu er jeg rigtig glad for at være i Jammerbugt og kan se en udvikling hele tiden. Jeg er jo ikke kun træner, men også sportschef, bestyrelsesmedlem, og jeg synes, det er fedt. Jeg kan godt lide at være så integreret i en klub, og det betyder meget for mig.

- Det skal være noget ekstraordinært, hvis jeg skal væk herfra. Så skal Jess Thorup vel stoppe, siger Bo Zinck med et grin.

Bo Zinck arbejder ved siden af Jammerbugt-tjansen som Key Account Manager hos stålfirmaet Tibnor.


Af Sara Margren
Mandag 12. april
Søndag 11. april