Luk

Jammerbugt forlænger med rutineret back

| 2. Division | 1 kommentar

Infoboks

Jammerbugt FC - Frem
2. Division Gruppe 1 (06/03)
Oddset 1,80 3,35 4,10

Jammerbugt har haft gang i masser af forlængelser over vinteren. Søndag blev aftalen med rutinerede Glenn Rask også forlænget frem til sommer. 

Jammerbugt har haft travlt med at forlænge med flere af holdets spillere over vinteren, så de var klar til at fortsætte deres flotte sæson i foråret. 

Søndag aften har også Glenn Rask dedikeret sig til Jammerbugt for resten af sæsonen, hvilket glæder cheftræner Bo Zinck, der sætter pris på den erfarne og energiske back. 

- Glenn er en del af en stærk højre side på vores hold og giver fra sin position på højre back noget power op ad banen. 

- Glenn er en af vores mere erfarne spillere, og han giver meget på træningsbanen. Både i forhold til  de unge spillere og i forhold til at sikre et højt niveau hver gang, fortæller Bo Zinck i pressemeddelelsen.

Hovedpersonen selv er også glad for at fortsætte hos Jammerbugt. Glenn Rask er rundet de 30 år, men det betyder ikke, at karrieren nødvendigvis går på hæld. 

- Jeg føler stadigvæk, jeg har mange år tilbage på grønsværen. Lysten til at snøre støvlerne er der i den grad stadigvæk, og jeg er bare glad for, jeg kan blive ved med at gøre det i Jammerbugt FC, siger Glenn Rask i pressemeddelelsen. 

Jammerbugt indtager tredjepladsen i 2. division, gruppe 1. De har endnu ikke tabt og har et par udsatte kampe i hånden, som kan sende dem på førstepladsen, hvis de vindes. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts