LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Jammerbugt henter forsvarsspiller

| Sydbank Pokalen | 1 kommentar
Jammerbugt henter forsvarsspiller
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC København - Vendsyssel
Superligaen Grundspil (25/02)
bet365 1,18 6,50 15,00
NordicBet 1,16 7,75 20,00
Oddset 1,16 7,50 19,00
Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement
Forsvarsspilleren Mark Westergaard skifter fra Vendsyssel til Jammerbugt. Han kan allerede få debut onsdag aften mod sin tidligere klub.

Jammerbugt FC har forstærket defensiven med forsvarsspilleren Mark Westergaard, som skifter fra Vendsyssel FF. Westergaard har lavet en et-årig aftale med 2. divisionsklubben, og det vækker begejstring hos holdets cheftræner, Frode Langagergaard.

- Det er endnu en betydelig forstærkning for os. Mark er en meget rutineret spiller med masser af erfaring fra både Hobro IK og senest Vendsyssel FF. Han er en stærk spiller, som kan begå sig på flere pladser og som kan spille hårdt og kontant.

- Han er god i hovedspillet, men også med fødderne, så han vil også kunne bidrage til opspillet, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt i forhold til den måde vi gerne vil spille fodbold på. Så vi er tilfredse og glæder os til at få kørt Mark godt ind på holdet, siger træneren i en pressemeddelse.

Vestergaard kan allerede debuterer onsdag aften, når Jammerbugt spiller pokalkamp mod netop Vendsyssel, som han altså netop har forladt.

Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement

Af Søren Frederiksen

1 kommentar

yaknow 18:47          
Er nomineringen af de 3 finalister til europas bedste spiller slet ikke relevant eller er alle nyheder forhåndsskrevet så i ingen har på redaktionen? igen... kvantitet frem for kvalitet hos bold.dk
Lørdag 23. februar