Luk

Jammerbugt hjemsendt: Håber på pokalkamp

| 2. Division | 1 kommentar

Infoboks

Jammerbugt FC er hjemsendt og får ikke genoptaget sæsonen modsat Vendsyssel i 1. division, men klubben håber at få afviklet den kommende pokalkamp i december.

Vendsyssel FF har fået lov at genoptage sæsonen i 1. division, efter flere nordjyske kommuner for et par uger siden blev lukket ned på grund af en coronavirus-mutation.

Det samme kommer dog ikke til at gælde for 2. divisionsklubberne Jammerbugt FC og Thisted FC.

Vendsyssel har således flyttet træningen ud af kommunen og må derfor godt tage til Hvidovre og spille i weekenden, men i Jammerbugt FC er man hjemsendt og må stadig ikke forlade de berørte kommuner.

- Vi har ikke hørt noget nyt endnu, andet end at restriktionerne løber til den 4. december, siger Jammerbugt FC's cheftræner, Bo Zinck, til bold.dk.

- Der er en mulighed for, at vi kan spille pokalkamp den 10. december, og så spilles den næste pokalkamp mod Randers ugen efter i december. Men det kommer an på, om der bliver åbnet mere op til den tid.

Tror ikke på flere ligakampe i år
Jammerbugt skulle have mødt Næsby i weekenden, men Zinck regner ikke med, at nordjyderne når at spille flere divisionskampe i år.

- Vi vil ikke kunne spille kamp lørdag eksempelvis, hvis vi først får det at vide fredag. Det kan sagtens være, vi kan spille en uge eller halvanden efter.

- Det kommer også an på de andre hold, som jo stopper i weekenden, og skal de så holde sig i gang for at spille mod os? Omvendt vil man jo også gerne gøre turneringen færdig.

- Jeg tror, at de tre udsatte kampe bliver programsat i det nye år, med mindre der sker noget helt andet, siger Bo Zinck.

Alle i Jammerbugt FC er hjemsendt, men Zinck håber, at spillerne holder sig i gang derhjemme ligesom i foråret.

- Det håber jeg da, de gør, men vi må jo ikke bede dem om det. De gjorde det fint sidste gang, og nu her er det forhåbentlig en kortere pause, så det bliver lettere at komme i gang igen, siger Zinck.

Jammerbugt FC har endnu ikke tabt efter 10 runder i 2. division.


Af Sara Margren

1 kommentar

BentR 17:35          
Hvordan kan Vendsyssel komme ud af kommunen, det må de jo ikke
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar