Luk

Jammerbugt indledte med point mod HIF

| NordicBet Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - Jammerbugt FC 1-1
NordicBet Liga
54' 0-1 Marc Nielsen
65' 1-1 Marcus Lindberg
84' 1-1 Marcus Lindberg

Jammerbugt fik en god start på livet i NordicBet Ligaen, da de på udebane sikrede sig et enkelt point mod Hvidovre efter et opgør, der endte 1-1.

Lørdag eftermiddag var der igen gang i NordicBet Ligaen, da Hvidovre på hjemmebane tog imod oprykkerne fra Jammerbugt.

Til sæsonpremieren havde Hvidovre flere debutanter, da Matti Lund Nielsen og Martin Spelmann blandt andet var vendt hjem fra udlandet. Den tidligere Brøndby-spiller startede på banen og ville komme i fokus senere i opgøret.

Oprykkerne fra Jammerbugt havde også flere nye ansigter med, hvor Omar Natami var den seneste. Han blev faktisk først præsenteret en time før kampstart, men han var med i truppen og ville komme ind i slutfasen.

I starten af kampen var det Hvidovre, som lagde bedst ud, og de var da også tæt på at komme foran med 1-0. Her fik hjemmeholdet en god mulighed, da Marcus Lindberg sendte en god aflevering hen til Kim Aabech, som sækkede et indlæg ind i boksen.

Her kom Tobias Thomsen først på kuglen, men han formåede ikke at få rettet den mod mål, og derfor løb chancen ud i sandet.

Jammerbugt spillede også frisk til, hvor de i flere omgange var tæt på at flyve igennem Hvidovres defensiv. Værternes Daniel Stenderup var dog kommet godt tilbage fra sommerferie og stoppede gang på gang de fremadstormende Jammerbugt-spillere.

Efter 26 minutter var Spelmann så i fokus, da han var tæt på et debutmål i en situation, hvor han tog chancen fra distancen med en kontrollerende inderside. 

Her afrettede Thomsen dog bolden med hælen inde foran mål, så den snød Jammerbugts målmand, Marcus Bundgaard, men desværre for hjemmeholdet ramte den kun overliggeren.

Chokføring i Hvidovre

Efter pausen startede oprykkerne fra Jammerbugt som lyn og torden, da Frederik Høgh var millimeter fra en scoring, da han kom fri i Hvidovres felt.

Men endnu engang var Brylov vågen inde på stregen. Sikke en chokstart på opgøret, hvor Jammerbugt var ved at tage hjemmeholdet på sengen.

Gavranovic var få minutter senere endnu tættere på en scoring, da han sendte et kanonskud afsted fra distancen. 

Her troede alle tilhængere på stadion, at bolden fløj i mål, men Hvidovre slap med skrækken, da det var sidenettet, som Gavranovic fik til at blafre.

Efter 53 minutter kom forløsningen så for Jammerbugt, da et hjørnespark blev smidt ind i boksen, hvor Hvidovres Mark Nielsen endte med at sende bolden i eget net. 

Det skabte stor jubel blandt Jammerbugt-spillerne, som havde fået en kanonstart på halvlegen.

Rødt kort i slutfasen

Nu var Hvidovre for alvor i problemer, mens Jammerbugt var på vej mod en drømmestart i 1. Division.

Men med 26 minutter tilbage svarede Hvidovre igen, da indskiftede Mohammed Al-naser lagde en fræk aflevering i dybden til Thomsen, som sendte et skud mod rammen. 

Her hev Jammerbugt-keeperen et par redninger frem, men han kunne ikke gøre noget ved, at Marcus Lindberg efterfølgende kunne sparke riposten i mål til 1-1.

Hvidovre fik dog ikke de bedste arbejdsbetingelser i slutfasen, da Lindberg fik sit andet gule kort og blev sendt tidligt i bad efter 84 minutter. En kæmpe gave til Jammerbugt, som nu jagtede en debutsejr i 1. division.

Der kom dog ikke flere scoringer i opgøret, og dermed indledte Hvidovre og Jammerbugt NordicBet Liga-sæsonen med et enkelt point hver efter 1-1-resultatet.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september