LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jammerbugt-profil: Drømmen er at rykke op

| Jammerbugt FC | 0 kommentarer
Jammerbugt-profil: Drømmen er at rykke op
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Jammerbugt FC - FC Sydvest
2. Division Gruppe 1 (23/03)
bet365 1,60 3,70 5,50
NordicBet 1,60 3,70 5,15
Oddset 1,60 3,65 5,30

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Jammerbugt-holdet har gennemgået en stor udvikling, siden offensivspilleren Sead Gavranovic kom til klubben i vinter. Målet er at komme i oprykningsspillet, men der drømmes om endnu mere.

I den nye sæson har Jammerbugt FC fortsat de takter, holdet viste i foråret.

Nordjyderne har endnu ikke tabt i 2. division og indtager en foreløbig førsteplads i gruppe 1. Ifølge offensivspilleren Sead Gavranovic har holdet da også en ganske særlig mentalitet, som hjælper dem til at hente mange point.

- Siden jeg kom i vinter, har vi rykket os helt vildt meget. En af de ting, vi er rigtig gode til, er ikke at tabe. Folk vil for alt i verden ikke tabe, og når man får det instinkt og vil forsvare sig til døden, så er det svært at vinde over os, siger han til bold.dk.

- Vores kampe er ikke altid lige kønne, men vi lukker rigtig få mål ind og giver få chancer væk. Så det er fantastisk at spille på det her hold lige nu.

I sidste sæson sluttede Jammerbugt på tredjepladsen i oprykningsspillet med otte point op til oprykningspladserne. Det giver holdet anledning til at drømme om lidt mere, forklarer Gavranovic.

- Målet er først og fremmest at komme i oprykningsspillet, og det ser jo godt ud. Som vi går og siger, så er drømmen at rykke op. Målet skal først indfries, og så går vi efter drømmen bagefter.

- Hvis vi fortsætter sådan her, er der ingen grund til, at vi ikke skulle kunne gøre det. Men det handler om at arbejde stenhårdt, og det er jeg også sikker på, at vi kan, siger han.

Lørdag gælder det opgøret mod FC Sydvest, som ligger tredjesidst i rækken. Gavranovic mener, det er en

- Det bliver en svær udekamp, hvor vi skal en tur til Tønder. Det er altid svært at spille dernede. Men vi er i god form, og vi kommer med masser af selvtillid.

- Sydvest lukker ikke mange mål ind, så vi skal være skarpe og udnytte de chancer, vi får. Vi tager nok der ned som favoritter, og det skal vi også vise, at vi kan håndtere.

I og med at Jammerbugt har etableret sig i toppen af rækken, møder holdet flere modstandere, som står kompakt på banen. Den udfordring forsøger holdet at løse, og indtil videre har det været med fin succes.

- Vi arbejder på træningsbanen, og Bo (Zinck, red.) har nogle gode idéer, som vi prøver at føre ud i livet på banen. Vi prøver at blive bedre og bedre til at være en possession-hold, når de andre ikke vil så meget fremad, siger han.

Kampen mellem FC Sydvest og Jammerbugt FC spilles lørdag klokken 15.

anton@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 19. marts