Luk

Jammerbugt solgt: Afrikanske juveler er på vej

| 2. Division | 27 kommentarer

Infoboks

2. divisionsklubben Jammerbugt er blevet solgt til en tysk fodboldinvestor og skal efter planen hjælpe med at udvikle store talenter fra Mali og Nigeria.

Tirsdag aften meddeler Jammerbugt FC, at klubbens elitedel er blevet solgt til en tysk fodboldinvestor.

Det betyder blandt andet, at klubben, såfremt salget ellers bliver godkendt på en ekstraordinær generalforsamling om to uger, skal være med til at udvikle afrikanske stortalenter fra Mali og Nigeria.

Cheftræner Bo Zinck kan slet ikke få armene ned.

- Det her er vildt. Vildt fedt for Jetsmark, Jammerbugt FC, ja hele Jammerbugt Kommune. Vi kommer til at udvikle vores fodboldklub både sportsligt og organisatorisk, og vi får en klub med et internationalt islæt, hver vi skal være med til at udvikle nogle af de største talenter fra Afrika på god nordjysk vis. 

- Vi kommer til at gøre det på vores måde, men vil nok stadigvæk forsøge, at holdet er opbygget om et dansk spillerskellet. Men en stærkere og bredere trup vil kun gavne alle, og give os muligheder for at træne på et højere niveau til gavn for både nuværende og fremtidige spillere, siger Bo Zinck.

Bøje Lundtoft, der er formand for bestyrelsen i Jetsmark IF, jubler også over salget og fortæller, at Jammerbugt har ambitioner om at komme op i 1. division.

- Det overordnede i aftalen er, at Jetsmark IF ikke alene blive gældfri ved salget, men samtidig fortsætter den daglige drift som den plejer, med de samme personer ved roret. 

- Det nye er, at vi på sigt bliver tilført nogle talenter og en stærkere økonomi, så vi åbent kan melde ud, at vi skal have Jammerbugt FC i Nordic Bet Ligaen på sigt, siger Bøje Lundtoft.

Jammerbugt fører i øjeblikket 2. divisions gruppe 1 med to point ned til B93.


Af Martin Schmidt

27 kommentarer

SotD 21:02          
Hvor meget kan man udvikle afrikanske supertalenter i 2. Division? Hvis ikke den nyhed kom 13 dage for sent var ingen hoppet på den.
Hvepsebørge med rå løg 21:05          
Bare det ikke går som det gik med Næstved, indtil de sled sig ud af de udenlandske kløer ...
ForzaVejleBoldklub 21:06          
@SotD De går vel efter oprykning til 1. division.
Den grimme ælling 21:08          
Stakkels Jetsmark.
Kal el 21:18          
Hold nu op, får det ingen ende med de udenlandske investorer ?
kimjen 21:22          
Hvorfor hedder det JAMMERBUGT ?

" Når stormene rasede søgte skibene på havet ind i Jammerbugten. Beboerne langs bugten med Børglumbispen Stygge Krumpen i spidsen, sendte heste med lygter under maven ud på strandene. Når besætningen på skibene så disse lygter, troede de, at det var skibe, der lå længere inde i bugten, og at det derfor var sikkert at søge tættere ind på kysten. Når skibene gik på grund, stod de lokale beboere klar til at overfalde og plyndre søfolkene".

Det medførte en del jammer, som har givet det historiske navn til bugten.

Say No More ?
123Batman456 21:25          
SotD. Jetsmark fik da videreudviklet Quincy Antipas til og blive en ganske fornuftig spiller, da de hentede ham til Danmark, så alt er muligt selvom det "kun" pt er et hold i 2div.
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj