Luk

Jammerbugt topper efter sejr over bundhold

| 2. division | 0 kommentarer

Infoboks

SfB-Oure FA - Jammerbugt FC 2-3
2. Division Gruppe 1
6' 0-1 Bardhec Bytyqi
36' 1-1 Philip Stoustrup
41' 1-2 Lasse Lund Storvang
60' 1-3 Bardhec Bytyqi
85' 2-3 Elias Lamnaouar

Jammerbugt FC topper fortsat i 2. Divisions Gruppe 1, efter det lørdag blev til en 3-2-sejr på udebane over bundholdet SfB-Oure FA, der nærmer sig nedrykning.

Topholdet i 2. Divisions Gruppe 1, Jammerbugt FC, lagde lørdag vejen forbi SfB-Oure FA, da de to hold tørnede sammen i 21. spillerunde.

Hjemmeholdet fra SfB-Oure lå inden kampen næstsidst i tabellen med 12 point op til Næsby over stregen, og der var derfor alt at kæmpe for i opgøret mod topholdet.

Det startede dog bedst for Jammerbugt, som allerede efter seks minutter kunne bringe sig foran på mål af Bardhec Bytyqi.

Hjemmeholdet forsøgte dog at svare tilbage, og rykkede længere frem på banen, hvilket også kastede en scoring af sig en halv time senere.

Denne gang var det angriberen Philip Stoustrup, som kunne lade sig notere for en udlignende scoring til 1-1, da han satte et straffespark i nettet.

Glæden blev dog kort for SfB-Oure, for blot en håndfuld minutter senere var gæsterne igen på spil i modsatte ende.

Angriberen Lasse Storvang erobrede bolden midt på hjemmeholdets banehalvdel, hvor han med en flot solotur drev bolden frem i feltets venstreside, inden han bankede bolden over i modsatte side af målet til en pauseføring på 2-1 til Jammerbugt.

Efter pausen var det igen gæsterne, som pressede mest på fra starten, men Jammerbugt-spillerne havde problemer med at finde vej gennem hjemmeholdets kompakte defensiv.

Det lykkedes dog efter en times spil, hvor Bytyqi igen havde sidste berøring på bolden, som kunne sende Jammerbugt foran med to.

SfB-Oure forsøgte at svare tilbage på målet, hvilket betød, at spillet blev flyttet op omkring Jammerbugt-feltet.

Der prøvede hjemmeholdet gentagne gange med indlæg og hurtige kombinationer, mens Jammerbugt hele tiden lurede på muligheden for et kontraangreb.

SfB-Oures pres gav også pote kort før tid, da Elias Lamnouar sendte bolden i nettet til 2-3. 

Hjemmeholdet kæmpede til det sidste for en udlignende scoring, men Jammerbugt holdt fast i føringen.

Derfor endte det med en sejr, som sender tre point til Jammerbugt, der nu er syv point foran B93, som i skrivende stund spiller på udebane mod Brabrand IF.

SfB-Oure er fortsat næstsidst i tabellen, hvor der er 13 point op til Næsby, som lørdag har besøg af Holstebro.


Af Krister Olsen
Torsdag 2. december