Luk

Luk

Jammerbugt vendte nederlag til sejr i overtiden

| Danmark | 0 kommentarer

Infoboks

Jammerbugt FC - Fremad Amager 3-2
1. division nedrykningsspil
20' 0-1 Peter Jul Nielsen
40' 1-1 Diogo Balau
53' 1-2 Gustav Marcussen
90' 2-2 Ahmad Gero
90' 3-2 Omar Natami

Nedrykkede Jammerbugt FC kæmpede for point i deres sidste hjemmekamp i 1. division i denne omgang, og til slut fik nordjyderne først scoret til 2-2 på straffespark og siden besejret Fremad Amager med 3-2 på kampens sidste spark.

I NordicBet Ligaens nedrykningsspil skulle i forvejen nedrykkede Jammerbugt søndag have besøg af Fremad Amager, som i sidste uge sikrede overlevelse med et medrivende comeback mod Esbjerg på Blue Water Arena.

De nordjyske værter skulle gøre sit for et værdigt punktum på sæsonens sidste to kampe, hvilket i første omgang ville være at undgå et af de nederlag, som de før kampen havde haft fire af i træk.

Det lignede dog ikke, at Vendsyssel skulle vende stimen i første omgang, da Fremad Amager efter 20 minutters spil kunne bringe sig på 1-0 ved et selvmål af Daniel Paye, efter Gustav Marcussen  havde ført en kort hjørnesparkskombination langs mållinjen og afsluttet fra en spids vinkel.

Generelt var Fremad Amager i fin kontrol over begivenhederne og de københavnske gæster lukkede fint af bagtil, men fem minutter før pausen fik Jammerbugt alligevel udlignet ved Diogo Balau.

Den portugisiske angriber scorede sit første mål for nordjyderne, da han afsluttede på Fremad Amagers reservekeeper Oliver Funch, som ikke ligefrem leverede en redning, der overbeviste om, at han burde erstatte Jacob Pryts fremadrettet.

Der var ikke flere mål i første halvleg end de to, hvorfor kampen stod 1-1 efter 45 minutters spil.

To Jammerbugt-mål til allersidst

Fremad Amager havde øjensynligt brugt pausen på at samle sig, for lige efter pausen kunne gæsterne bringe sig i spidsen med 2-1.

Denne gang fik Gustav Marcussen lov at blive noteret for målet, som blandt andet opstod via en fræk assist fra Jakob Johansson, som lagde en aflevering bagom støttebenet til sin fremstormende holdkammerat.

Jammerbugten pressede på for en udligning og havde flere fortrinlige forsøg, men målet udeblev altså i første omgang. Heller ikke selvom kaptajn Rayan Sanhadji headede bolden i mål efter en god periode halvvejs i halvlegen, da der øjensynligt var offside på afleveringen til franskmanden.

Det skete igen få minutter senere, da Jammerbugt nok engang håbede at udligningen var en realitet, men indskiftede Omar Natami var offside.

Det andet annullerede mål rundede lidt en periode, hvor Jammerbugt havde spillet fortrinligt, og derfor var det Fremad Amager, som igen fik mulighed for at slå nogle omstillinger.

I overtiden fik Jammerbugt så muligheden for at sikre det ene point, da de blev tildelt et korrekt straffespark, som Ahmad Gero omsatte til et mål.

I en hektisk afslutningsfase skulle det så også blive til en 3-2-sejr, da Fremad Amager faldt fuldkommen sammen.

I stedet for en udebanesejr, måtte hovedstadsklubben således tage hjem med et 2-3-nederlag, efter Senhadji fik skovlet bolden i mål til stor jubel for de hårdt prøvede fans i Pandrup.


Af Cillian Murphy
Lørdag 25. juni
SV:Skadesfri Viktor Fischer scorede to i testkamp
00:21
FCK - Mestre!
00:18
Chelsea-ejer har diskuteret Ronaldo-skifte
00:14
FCK - Mestre!
00:13
Medie: Newcastle varme på Leverkusen-profil
00:12
FC Midtjylland - Pokalhelte!
00:10
Officielt: Forest henter rekordkøb i Union
00:03
Sky: Los Angeles lejer Gareth Bale
00:00
Higuain om Juve-skifte. Det var meget svært
00:00
Bayern-sportsdirektør afviser Ronaldo-rygter
23:58
SV:Esbjerg fB - 2. division
23:58
Officielt: Forest henter rekordkøb i Union
23:51
Esbjerg fB - 2. division
23:47
Herrera forklarer Kylian Mbappé-beslutning
23:45
SV:AC Milan - CAMPIONE D´ITALIA!
23:36
Medie: United-fans planlægger ejer-protest
23:33
FC København henter talent i OB
23:32
SV:LIVERPOOL F.C. - Tak for alt til Mané & GOAT
23:28
Mbappé vil vinde CL og blive rekordtopscorer
23:22
BBC: Manchester United vil overtale Eriksen
23:20
Newcastle United
23:20
Chelsea-ejer har diskuteret Ronaldo-skifte
23:17
Herrera forklarer Kylian Mbappé-beslutning
23:15
SV:Joao Felix udelukker Atletico-exit
23:13
Chelsea-ejer har diskuteret Ronaldo-skifte
23:08