Luk

Jammerligt deja-vu: Jammerbugt snydt i 94.

| 2. Division | 0 kommentarer

Infoboks

Holstebro Boldklub - Jammerbugt FC 2-2
2. Division Gruppe 1
17' 1-0 Frederik Soevndahl
18' 1-1 Søren Pedersen
89' 1-2 Lasse Lund Storvang
90' 2-2 Andreas Kiilerich

For anden runde i træk var Jammerbugt tæt på en sejr, men måtte nøjes med et enkelt point i udekampen mod Holstebro, som udlignede til 2-2 til allersidst.

Efter at have gjort rent bord i sæsonens første seks kampe led Jammerbugt i sidste weekend sæsonens første pointtab, da det blev 1-1 mod VSK Aarhus på en overtidsscoring af aarhusianerne.

Derfor skulle nordjyderne forsøge at komme tilbage på sejrssporet, og der ventede søndag en på papiret overkommelig opgave i form af bundholdet Holstebro.

Holstebro havde blot hentet en enkelt sejr i sæsonens første syv kampe, men 17 minutter inde i opgøret mod Jammerbugt tog vestjyderne et skridt i retning af endnu én.

Her udnyttede Frederik Søvndahl nemlig et straffespark til at sende Holstebro foran 1-0.

Glæden over føringen blev dog hurtigt afløst af irritation, da Jammerbugt Søren Pedersen bare to minutter efter 1-0-mål udlignede til 1-1.

Den stilling skulle holde i det meste af kampen, som faktisk så ud til at ende uden vinder, men det lavede Jammerbugt om på til allersidst.

To minutter før tid dukkede Lasse Storvang nemlig op og sparkede bolden i nettet til 2-1 for Jammerbugt, men nordjyderne skulle få et kedeligt deja-vu.

I kampens fjerde overtidsminut lykkedes det nemlig Holstebros Andreas Kiilerich at få 2-2-udligningen i kassen, og derfor måtte Jammerbugt igen gå fra banen med et enkelt point efter en sen udligning til modstanderne.

Nordjyderne er dog fortsat på førstepladsen i 2. divisions gruppe 1, hvor afstanden til Frem på andenpladsen er fire point.


Af Martin Schmidt
Lørdag 31. oktober
Fredag 30. oktober