LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jan Bech er klar til at investere yderligere i BIF

| Superligaen | 22 kommentarer
Jan Bech er klar til at investere yderligere i BIF
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Storaktionær Jan Bech Andersen mener, at de investeringer, som nu kræver en kapitaludvidelse, er godt givet ud, og han er også klar til selv at putte flere penge i klubben, hvis der er behov.

Brøndby har onsdag besluttet at foretage en kapitaludvidelse for at dække de udgifter, der har været til etablering af en familielounge og den nye fanzone.

Derudover er der blevet brugt penge på at styrke den sportslige sektor.

Klubben vil gerne have fat i 15,6 millioner kroner for at dække udgifterne til de investeringer, som ifølge storaktionær Jan Bech Andersen er blevet gennemført for at forbedre forholdene for fans.

- Jeg er yderst tilfreds med, at de investeringer, vi har foretaget, både taler til hjertet og hjernen, ligesom det er investeringer, som vi får glæde af mange år ud i fremtiden, siger Jan Bech Andersen til Brøndbys hjemmeside.

- Vi kan se, at de mange investeringer i fans og sponsorer betaler sig. Vi har aldrig haft så mange sæsonkortholdere, som vi har i dag, og vores sponsorindtægter er steget markant igen i år.

- Strategi 6.4 og de langsigtede investeringer, vi foretager, er tro mod det helt særlige fællesskab, vi har med fans og sponsorer her på Vestegnen, og derfor vil jeg ikke selv tøve med at investere yderligere i klubben, hvis der er behov for det.

- Strategi 6.4 har bevist, at den er den helt rette strategi for såvel klubbens fans samt klubbens aktionærer, siger Jan Bech Andersen.

Brøndby vil gerne have kapitaludvidelsen gennemført inden udgangen af marts næste år.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

22 kommentarer

Bangfire 10:54          
15,6 er et sjovt tal. Hvorfor ikke bare 16?

Men det bliver JBA der ligger hele beløbet selv og styrker sin aktionærposition. Det tror jeg godt man kan regne med.

Det undrer mig bare, at det er nødvendigt, og at den økonomiske plan fortsat ikke helt holder.
bruger 155188 11:04          
Bangfire... Som du selv skriver, så er der en økonomisk PLAN, den plan er jo ikke fuldendt ;-)
Dahl 11:37          
Vildt at man bare forsætter med at skyde penge i BIF. Brøndby er gået fra et være et at danmark bedste talentudviklings klubber til at være en skamplet for dansk fodbold uden dansker på holdet.

Jeg havde aldrig troet, at det ville ske for Brøndby. At ledelsen kan gå ud og sige, at der ikke er dansker der er gode nok. Mange af de største profiler i superligaen er danske.
Tøffe har altid ret 12:29          
Jeg havde aldrig troet, at det ville ske for Brøndby. At ledelsen kan gå ud og sige, at der ikke er dansker der er gode nok. Mange af de største profiler i superligaen er danske.
Udover Robert Skov og Fischer hvem ser du så som store profiler? FCMs største profiler pt er LangePaul, Evander og Wikheim - Fcks er udover Skov - Damen og Zeca. Esbjergs er Petre - Randers Saba - hobro MålPål og Saabi - Agf Sana - Brøndby Wilczek og Larsson - Vendsyssel Thorsteinsson og Opondo. Aab, Horsens og Odense har danskere som de største profiler men udover Lucas Andersen er der vel ikke nogen der kan kaldes superligaprofiler?

Hvor er det du mener Bif er en skamplet? Vi har de seneste 15 år haft flere udlændinge på holdet end danskere - bortset fra 12/13 sæsonen hvilket dog var manglene økonomisk formåen der gjorde det i denne sæson.
Bløde babser 12:42          
Udover Robert Skov og Fischer hvem ser du så som store profiler? FCMs største profiler pt er LangePaul, Evander og Wikheim - Fcks er udover Skov - Damen og Zeca
Fyre som Bjelland, Boilesen og Ankersen er inde over landsholdet. En spiller som Kvist er en profil der var med ved VM i sommer. Falk er vel også en profil.
Wind er alene i det historien om ham er at han er ung, egen avl og leverer en profil.

Jeg forstår ikke din pointe.
Hvor er det du mener Bif er en skamplet? Vi har de seneste 15 år haft flere udlændinge på holdet end danskere - bortset fra 12/13 sæsonen hvilket dog var manglene økonomisk formåen der gjorde det i denne sæson.
Skamplet er en skinger betegnelse, men selvfølgelig er det ikke klædeligt at man i den grad har valgt at nedprioritere danskere og delvist talenter.
Ikke mindst er det meget lidt heldigt for en klub der i den grad har siddet på den høje hest og belært os andre om talenter og som har lokal forankring formuleret som intet mindre end en grundpille i deres 6.4 skriv.
De har selv sat deres røv i klaskehøjde.
VIF57 14:40          
Fantastisk at blive ved at smide så mange penge i et hul.
Dahl 14:46          
"Bløde babser" Jeg kunne ikke have sagt det bedre.
Lørdag 25. maj