LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Janne Andersson jubler over 'VM-femteplads'

| VM | 11 kommentarer
Janne Andersson jubler over 'VM-femteplads'
Foto: Getty Images

Infoboks

Sverige - Rumænien
EM Kvalifikation Gruppe F (23/03)
NordicBet 1,72 3,60 5,35
Stream Sverige – Rumænien på Eurosport Player
Advertisement
Svenske Janne Andersson er glad for Sveriges præstationer ved VM, og landstræneren mener, at man med lidt god vilje kan regne Sveriges kvartfinale-exit som en femteplads ved VM. 

Ved sommerens VM-slutrunde var hele tre nordiske lande repræsenteret i form af Island, Danmark og Sverige. 

For Island blev endestationen gruppespillet, mens Danmark og Sverige røg ud i henholdsvis ottendedelsfinalen og kvartfinalen. 

Derfor var det naturligt nok en glad svensk landstræner, der mandag holdt pressemøde. Janne Andersson mener, at svenskernes kvartfinale-exit kan regnes som en delt femteplads ved VM. 

- Det er fedt at kunne konstatere, at vi først røg ud lige inden semifinalen. Hvis man regner meget positivt, er vi på en delt femteplads i verden, og det tager nok lidt tid at forstå, siger landstræneren ifølge Fotbollskanalen.se. 

- Det er ikke fordi, at vi bare har haft held, og alt er gået vores vej. Vi har faktisk fortjent den her femteplads, og det er med enorm stolthed og glæde, at jeg kan sige det. Det en fantastisk måde, som drengene har gjort det på, siger Janne Andersson. 

Sveriges bedste resultat ved en VM-slutrunde i nyere tid er i 1994, hvor de blå-gule kunne hænge en bronzemedalje om halsen.

Stream Sverige – Rumænien på Eurosport Player
Advertisement

Af Martin Schmidt
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar