Luk

Jannik V: Top fire-mål er nok at stramme den

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Southampton - Arsenal
Premier League (26/01)
Oddset 3,05 3,35 2,35
bet365 3,10 3,30 2,30

Jannik Vestergaard oplever, at Southampton er ved at opbygge noget særligt, men den danske midtstopper mener, det er en smule for ambitiøst at sigte efter top fire.

Southampton har fået en glimrende sæsonstart og ligger efter otte kampe på fjerdepladsen i Premier League med 16 point.

Danske Jannik Vestergaard har udviklet sig til en stor profil på Southampton-mandskabet, men han bevarer fødderne på jorden, når det kommer til mål for sæsonen.

- Top fire er måske lige at stramme den. Det bliver ikke vores målsætning overhovedet. Klubben har i de seneste sæsoner haft med kampen mod nedrykning at gøre, og den vil vi gerne helt fri af, så vi kan kæmpe med i den øvre halvdel af tabellen.

- Jeg synes, vi går en spændende sæson i møde, og det sagde jeg også inden sæsonen. Vi fik nul point efter to kampe, men står nu i en rigtig god position. Det er berettiget, at vi har nogle ambitioner med vores hold, men det er ikke top fire, siger Jannik Vestergaard.

En god idé at blive

Jannik Vestergaard oplevede i sommer interesse fra spanske og andre engelske klubber, men han er glad for, at han endte med at blive i Southampton.

- Der var noget interesse, men jeg var egentlig rimelig afklaret og motiveret for at blive og være en del af vores projekt, og jeg synes også, at den her start på sæsonen har vist, at det var en god idé. Vi er i gang med at opbygge noget særligt, og vi har været et rigtig godt hold siden corona-genstarten, siger han.

28-årige Jannik Vestergaard har kontrakt til sommeren 2022, men lige nu bruger han ingen energi på at kigge frem mod det.

- På nuværende tidspunkt gør jeg mig ingen tanker om det. For mig er der ingen grund til at se for langt ud i fremtiden. Der er sket meget de sidste seks-otte måneder, så at begynde at tænke 18-20 måneder frem i tiden, beskæftiger jeg mig ikke rigtig med.

- Vi er inde i en god stime, og det er sjovt at gå på banen. Jeg synes, vi er rigtig gode, og jeg glæder mig egentlig bare til resten af sæsonen, siger Jannik Vestergaard.

Southamptons næste opgave i Premier League er en udekamp mod Wolverhampton mandag aften.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 19. januar