Luk

Luk

Jansson kan slå Leeds ud: Forudså mareridt

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Pontus Jansson forudså nogle mareridt mod Leeds på sidste spilledag, og nu kan Brenford-stopperen være med til at sende sin tidligere klub ud af Premier League.

Brentford er for længst sikret overlevelse, men Leeds er i alvorlig fare for at rykke ned i Championship.

Leeds er selv tvunget til at få point i udekampen mod Brentford søndag, mens Burnley samtidig skal snuble hjemme mod Newcastle.

Det bliver en speciel kamp for den nuværende Brentford-spiller Pontus Jansson, fordi svenskeren kom til fra netop Leeds i 2019.

- Sidste år havde de en fantastisk sæson i Premier League, og selvfølgelig var jeg glad på deres vegne, men samtidig var jeg i Championship, skadet, havde ondt af mig selv og ønskede at være der og spille sammen med dem og opleve Premier League.

- Nu er vi her begge. Jeg kan huske, jeg kiggede på kampprogrammet, da det kom ud, og så Leeds på sidste dag. Jeg kunne se nogle mareridt omkring det. På sidste dag er vi nødt til at vinde.

- Vi vil vinde, selvom det koster dem en plads i Premier League. Selvfølgelig vil det være trist, men Brentford er min klub nu, siger Jansson til The Sun.

Alle Premier League-kampe i sidste runde spilles klokken 17.


Af Martin Schmidt
Lørdag 25. juni