Luk

Javi Gracia forstår ikke tidlig Watford-fyring

| Premier League | 1 kommentar
Javi Gracia forstår ikke tidlig Watford-fyring
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester City - Watford
Premier League (21/09)
NordicBet 1,13 11,00 21,00
Oddset 1,12 10,50 19,00

Javi Gracia er overrasket over, at han lørdag aften blev fyret som Watford-manager. Det siger han i en udtalelse ifølge Sky Sports.

Watford er kommet skidt fra start i Premier League, hvor klubben efter fire kampe ligger sidst med blot ét point.

Det kostede lørdag aften Javi Gracia jobbet som manager, efter han ellers havde ført klubben til en placering som nummer 11 i Premier League og en FA Cup-finale i seneste sæson.

Efter den gode sæson forstår manageren heller ikke, at han ikke har haft længere snor efter sommerpausen, og han havde ikke forventet en så tidlig fyring. Det siger han ifølge Sky Sports.

- Efter den uventede besked om min fyring efter blot fire kampe vil jeg gerne udtrykke min overraskelse efter den bedste sæson i Watfords historie, siger han.

Han accepterer dog klubbens beslutning, og han siger, at han ikke bærer nag.

- Jeg er taknemmelig for, at jeg fik mulighed for at stå i spidsen for denne fantastiske Premier League-klub. Det har været en utrolig oplevelse, og der har været specielle øjeblikke som FA Cup-finalen, jeg havde æren af at nyde.

- jeg vil gerne takke hver eneste person, der arbejder i klubben, som har gjort min hverdag nem. Jeg vil for evigt elske og være taknemmelig over for klubben, siger han og sender samtidig en stor tak til klubbens fans.

49-årige Javi Gracia nåede at være i spidsen for Watford i halvanden år, inden han blev fyret.

Kort efter fyringen annoncerede Watford, at Quique Sanchez Flores er klubbens nye manager. Han stod i spidsen for mandskabet i 2015-16-sæsonen.


Af Jonas Sand

1 kommentar

ObiWanJakobi 21:11          
Garica...
Tager det seriøst så lang tid, at google navnet på en træner?
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september