Luk

Jean-Pierre Adams er død efter 39 år i koma

| Ligue 1 | 18 kommentarer

Infoboks

Rennes - Nice
Ligue 1 (12/12)
Oddset 1,92 3,60 3,85
bet365 1,90 3,60 3,80

Den tidligere franske landsholdsspiller Jean-Pierre Adams er død efter mere end 39 år i koma. Han blev 73 år gammel.

Nice og PSG meddeler mandag, at deres tidligere forsvarsspiller Jean-Pierre Adams er død efter mere end 39 år i koma. Han blev 73 år gammel.

Historien om Adams er opsigtsvækkende. I 1982 skulle han have foretage en ganske almindelig knæoperation, men han vågnede aldrig op igen efter sin bedøvelse.

Ifølge BBC skete der en fejl med mængden af bedøvelsesmiddel, hvilket førte til, at Adams fik først hjertestop og siden en hjerneskade.

Han blev udskrevet efter 15 måneder, men vågnede aldrig fra sin koma. Hans hustru, Bernadette, passede ham i deres hjem, frem til hans død.

Adams spillede 22 landskampe for Frankrig mellem 1972 og 1976, og den sidste var faktisk en testkamp mod Danmark i Parken den 1. september 1976, der endte 1-1.

Jean-Pierre Adams havde senegalesiske rødder, og han nåede i karrieren at tørne ud for klubber som Nimes, PSG, Nice og Mulhouse.


Af Sara Margren

18 kommentarer

RasLas1997 16:11          
Forfærdelig historie...
SotD 16:11          
Hold nu da kæft et liv. Øv for pokker.

Hvil i fred, eller hvad man nu kan sige om en mand der reelt tappede ud for 39 år siden. Så om ikke andet "godt kæmpet" af hustruen og familien. Sådan noget fortjener ingen mennesker at skulle gå igennem.
Fritz Bill 16:12          
UFFF
CLkommerhjem 16:14          
Wow, kan huske jeg læste om det for mange år siden. Det er virkelig en vanvittig historie.
Vincent Gigante 16:22          
Det er ikke for at være ufølsom og ignorant - men hvsd er meningen med ar holde en mand i koma i næsten 40 år? Det lyder forfærdeligt for både pårørende og fodboldspilleren.

Tragisk historie under alle omstændigheder.
Har I set mine nøgler? 16:30          
Jeg troede faktisk, han for længst var død.

Det er en vild historie. Hans karriere var slut, og så fik han knæproblemer, da han var på kursus for at blive træner. En fodboldgal læge på hospitalet gav ham en tid til en operation, men da han mødte op, var der udbrudt strejke (vi er jo i Frankrig...). En lærling gav ham så noget bedøvelse, men lærlingen fuckede op, og slog reelt manden ihjel.

Adams har nok ikke lidt overlast (forstå mig ret), men stakkels hans kone, og stakkels den lærling...
Foxy 16:31          
Jeg er helt enig, man må vel have lavet diverse test. For at 100% understrege at der ikke var nogen hjerneaktivitet. Derved er jeg også rystet over man har holdt ham kørende så længe..
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december