Luk

Jebali med to mål og spøjst rødt i VFF-sejr

| 3F Superliga | 39 kommentarer

Infoboks

OB - Viborg FF 2-3
Superligaen Grundspil
18' 0-1 Tobias Bech
35' 0-2 Sebastian Grønning
50' 1-2 Issam Jebali
68' 1-3 Sebastian Grønning
77' 2-3 Issam Jebali
83' 2-3 Issam Jebali

OB tabte fredag aften 2-3 til Viborg i Superligaen, i en kamp hvor Issam Jebali og Sebastian Grønning lavede to mål hver, og førstnævnte fik rødt for film.

Der var gang i Superligaen igen, da OB tog imod Viborg fredag aften.

De to klubber lå inden opgøret side om side med 16 point efter 15 kampe. Da OB havde en målscorer, der var to bedre end gæsternes, lå de på en ottendeplads, mens Viborg lå lige under.

Hjemmeholdet hyldede OB-legenden Lars Høgh inden kampen med en flot gestus.

Gæsterne kom til kampen med tre ændringer, hvor forsvarsspilleren Lars Kramer blandt andet sad ude med en karantæne fra det seneste opgør mod FC Nordsjælland.

Kampen startede ud i et fint tempo, hvor det bølgede frem og tilbage, men de store chancer udeblev.

Efter ti minutter havde Sebastian Grønning en god mulighed, da han kom højest på et hjørnespark, men angriberen kunne ikke holde sit forsøg nede.

Fem minutter senere var det hjemmeholdets tur, da Emmanuel Sabbi slap igennem i højre side af feltet, men Lorenzo Gordinho fik afværget med hovedet.

Første SL-mål for Bech 

Unge Tobias Bech viste sine hurtige fødder flot frem på omstillinger, og efter 16 minutter havde han et forsøg, der dog sad lige på Hans Christian Bernat i OB-målet. Det var dog ikke tilfældet to minutter senere.

Efter gode driblinger og en flot aflevering fra Younes Bakiz blev Tobias Bech sendt alene igennem i venstresiden, og denne gang svigtede angriberen ikke. Han satte den sikkert ind ved den nærmeste stolpe og scorede dermed sit første Superliga-mål i karrieren.

Ved en halv times spil satte Mads Frøkjær Issam Jebali op i venstresiden, og angriberen trak flot ind i banen. Jebali måtte dog se sin afslutning blokeret af en god tackling fra Frans Dhia Putros.

Tre minutter senere var det så Frøkjærs tur og denne gang med en kæmpe chance, da han slap helt alene igennem. Midtbanespilleren afsluttede fladt, men lige på Mikkel Andersen i målet.

I stedet for en udligning blev det 2-0.

Efter 35 minutter var Tobias Bech endnu engang på spil i venstresiden, og denne gang fandt han Sebastian Grønning tæt under mål, og så kunne nieren fordoble for gæsterne.

Det var også tæt på 3-0 lige før halvleg, men Bernat var på plads.

Jebali-dramatik i anden halvleg

Anden halvleg var få minutter gammel, da Max Fenger blev fældet i feltet, og dommeren pegede på pletten. Straffesparket tog Jebali sig af, og så var OB kommet fantastisk i gang efter pausen.

Ti minutter senere kunne Sabbi så have udlignet for hjemmeholdet, da han kom igennem efter flotte OB-kombinationer, men Mikkel Andersen kom godt ud af sit mål.

Endnu engang var det i stedet i den anden ende, at målet gik ind.

Sebastian Grønning blev nemlig dobbelt målscorer, da han stod godt placeret på bagerste stolpe efter 70 minutters spil, og så stod den 3-1 til Viborg.

Det var dog en kort tryghed for gæsterne, for Jebali ville det anderledes, da han, med hjælp fra en Viborg-fod, sparkede 2-3-reduceringen ind med 12 minutter igen af kampen.

Lykke var kort for OB og Jebali, for seks minutters senere blev angriberen vist ud, da han fik sit andet gule kort efter en uheldig situation, hvor han umiddelbart gled, men det blev vurderet som et forsøg på film.

På trods af udvisningen lykkedes hjemmeholdet med et tryk i perioder af den sidste del af kampen.

I kampens var det dog gæsterne, der var tættest på, da Jatta bankede på stangen, men må kom der ikke.

Med sejren overhaler Viborg OB i tabellen og tager syvendepladsen, inden AGF spiller i Parken søndag.


Af Tobias Bladt Haarder

39 kommentarer

Fynbo79 20:59          
Elendig kamp af OB, hvor Viborg var bedst i størstedelen af kampen...

Men hvor er det da ELENDIGT dommerarbejde, at give rødt kort, på noget der endda er et frispark til Jebali...
Er med på at VAR ikke går ind og siger noget, når det er gult kort - men burde være aktuelt, når det er potentielt kampafgørende...!!

Men OB viser desværre igen igen, at de høre til i den tunge ende af suppen - de ER bare ikke bedre...!
OBdude 21:01          
Spøjst rødt kort skriver i

hvorfor kan i ikke bare skrive det som det er at det var en dommerfejl…når det er sagt så var det en fortjent sejr til Viborg desværre
jbk 21:01          
Et af de sjældne gule kort for at skvatte
Pep Guardiola 21:02          
Håbløst rødt kort..
sif-lfc 21:03          
Viborg var måske bedst, men hvor var VAR henne? Viborg skulle have haft et rødt kort i anden halvleg, da der blev gået direkte ind i en ob´er med albuen først.
Desuden skulle de have ann. OBs røde kort, da han gled og efterfølgende var der kontakt med viborg spilleren.
mansemand 21:04          
Kære Dommer

jeg tillader mig hermed at sige tak for tjenesten som dommer.. vi har fundet noget andet du skal lave..
Du starter på mandag med at lave coronatest på alle børn i Odense..
Held og lykke
Møghunden 21:04          
Længe siden at OB er blevet bortdømt på den måde. Så er det sgu svært at lave et comeback efter en ellers elendig første halvleg.
Tirsdag 30. november