Luk

Jebali om hårde dueller: Det er fodbold

| 3F Superliga | 22 kommentarer

OB-angriberen Issam Jebali var involveret i to episoder mod Brøndby, hvor Brøndby-spillerne kom op i det røde felt. Han mener ikke selv, at hans tackling på Andreas Maxsø var til rødt kort.

OB og Brøndby spillede søndag Superliga-fodbold på en glat og våd bane i Odense, og det betød, at kampen blev en rodet affære med mange dueller.

To af dem var OB's Issam Jebali indblandet i, og Brøndby-lejren mente, at Jebali skulle have været hårdere takseret end sit ene gule kort.

Men Jebali selv, vurderede efter kampen, at hans tackling på Andreas Maxsø ikke var til direkte rødt, mens OB'eren forklarer, at han ikke med vilje skubbede Sigurd Rosted ind i Brøndbys målmand.

Det sagde han efter kampen til TV3 Plus.

- Den ser farlig ud, men på banen følte jeg, at jeg kom lidt for sent. Jeg så ham ikke, og han kom også ind i den, så det kunne have været farligt for os begge, sagde Jebali og fortsatte til TV3 Plus:

- Der var så mange tacklinger og gule kort, så jeg tror, at to-tre spillere kunne have fået rødt kort. Det var farligt for alle. Igen, jeg er ked af det overfor Max (Andreas Maxsø, red.), men når jeg ser den igen, så kan man heller ikke sige, den er direkte rød, for han tackler også fra siden. Det er fodbold.

- Det var ikke meningen at skubbe ham (Sigurd Rosted, red.) ind i målmanden, men midterforsvareren vidste også, jeg havde gult, så han gik ind foran mig.

Jebali forklarede, at han håbede, at Rosted var OK efter han måtte lade sig udskifte som følge af sammenstødet.

Køb billet til OB's kampe her!


Af Jonas Dalgård
Onsdag 1. april