LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Jeff Mensah på klubjagt efter Hødd-ophold

| 1. Division | 1 kommentar
Jeff Mensah på klubjagt efter Hødd-ophold
Foto: Viborg FF
Jeff Mensah er klubløs efter et halvår i Hødd, der bød på spilletid, men sluttede med en nedrykning. Den tidligere Viborg-spiller regner dog med at finde en ny klub snart.

Efter at have været på kontrakt med Viborg i flere år skiftede Jeff Mensah i sommer til Hødd fra den næstbedste norske række. Det halve år i den norske klub sluttede dog skidt, da holdet endte med at rykke ned.

Selvom opholdet fik en ærgerlig afslutning, var Mensah glad for luftforandringen.

- Det var dejligt at komme lidt væk fra de vante rammer og komme til en ny klub med helt nye omgivelser. Jeg synes egentlig også, at det var en god klub, men det endte desværre med, at vi rykkede ned, så det var selvfølgelig ærgerligt, siger Jeff Mensah til bold.dk.

- Da jeg kom derop, lå de lige over nedrykningsstregen, så de var pressede. Og vi formåede aldrig at komme ud af det pres, og så havde vi marginalerne imod os, som det altid er, når det går skidt. I bund og grund handlede det om, at vi ikke var kyniske nok, tabte nogle kampe, som vi ikke skulle have tabt, og så rykker man ned, erkender Mensah.

På individuelt plan var opholdet i Norge mere succesfuldt. Mensah spillede nemlig seks af otte mulige kampe i den norske 1. division, og han føler selv, at han klarede sig fint.

- Det gik godt. Det var super at få nogle kampe igen, og det betyder så meget, at man spiller kamp efter kamp. Selvom det endte, som det gjorde, så føler jeg, at jeg kan tage en masse med deroppefra, siger han.

Mensahs aftale med klubben udløb ved årsskiftet, og nu er den 24-årige midtbanespiller, der også gjorde sig som back for Hødd, på klubjagt.

- Jeg er i gang med at finde en ny klub, og forhåbentlig har jeg noget på plads indenfor kort tid. Der har været noget interesse, og der er noget konkret, fortæller han uden at komme nærmere ind på det.

- Jeg er åben for det meste, og så længe jeg føler, at det er det rigtige skridt at tage, så vil jeg altid kigge på det. Om det er i udlandet eller ej, er jeg lidt ligeglad med, hvis jeg kan se mig selv være der.

- Det skal være et sted, hvor jeg ikke bare er en marginalspiller, men jeg vil gerne kunne være en bærende spiller på holdet. Det er en stor del af det valg, som jeg tager, fastslår han.

I 2015 tilbragte Mensah en halvsæson i Skive på en lejeaftale.

peter@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Peter Miles

1 kommentar

mcmalcom 09:10          
Thisted?
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar