Luk

Jens Odgaard-assist i smal Heerenveen-sejr

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Jens Odgaard lagde op til kampens eneste mål, da Heerenveen besjerede Zwolle 1-0 i Æresdivisionen.

Efter to nederlag i træk skulle Zwolle lørdag aften forsøge at komme tilbage på sporet, da de tog på besøg hos Heerenveen i Æresdivisionen.

Hjemmeholdet havde Jens Odgaard med fra start, og han skulle ende med at spille en hovedrolle i kampen, hvor Heerenveen skulle forsøge at bygge videre på de positive takter efter en 3-0-sejr senest.

Værterne sad på bolden fra kampens start, mens danskerklubben havde svært ved at komme frem til de store chancer.

Umiddelbart inden pausen formåede de dog at komme i front. Jens Odgaard havde en hovedrolle i scoringen, som han havde næstsidste fod på.

Den danske angriber fik fightet en bold igennem forsvaret, hvor han efter flere forsøg fik prikket bolden frem til Mitchell van Bergen. Alene med målmanden svigtede han ikke og bragte Heerenveen i front.

Efter pausen kom udeholdet bedre med i kampen, men Heerenveen stod solidt i defensiven og gave ikke mange store chancer væk.

Jens Odgaard og co. formåede heller ikke at finde netmaskerne i den anden ende i løbet af anden halvleg, og da dommeren fløjtede af, stod der fortsat 1-0 på måltavlen.

Heerenveen satte derfor tre point på kontoen og rykkede om som nummer ni i den bedste hollandske række. Zwolle ligger nummer 14.

Daniel Høegh blev indskiftet for Heerenveen i kampen, som Emil Frederiksen, Anders Dreyer og Andreas Skovgaard så fra bænken.


Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober