LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jens Rinke fortsætter i Kolding IF

| 2. Division | 2 kommentarer
Jens Rinke fortsætter i Kolding IF
Foto: Kolding IF

Den 27-årige målmand Jens Rinke fortsætter sin karriere i 2. divisionsklubben Kolding IF. Han har senest været i Silkeborg IF.

Silkeborg IF lod Jens Rinke gå, da hans kontrakt løb ud ved udgangen af sidste sæson - og nu har den 27-årige keeper fundet ud af, hvad fremtiden skal bringe.

Kolding IF meddeler således, at man har lavet en aftale med Rinke for den kommende sæson, og det er sportschef Ulrik Pedersen godt tilfreds med.

- Jeg kender jo Rinke fra vores fælles fortid i klubben, dengang det hed Kolding FC, og jeg ved, hvad han står for. Udover at være en dygtig målmand ved jeg, at han vil passe rigtigt godt ind i truppen på det menneskelige plan også. 

- Vi har en sund konkurrence på de fleste pladser i truppen og det får vi absolut også på målmandsposten nu, siger Ulrik Pedersen ifølge klubbens hjemmeside.

Jens Rinke var senest i Kolding i årene fra 2009 til 2011, inden han blev hentet til FC Fredericia. Derfra gik turen videre til FC Vestsjælland, SønderjyskE og altså senest Silkeborg.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj