Luk

Jens Stage: Højeste niveau jeg har spillet på

| Europa League | 10 kommentarer

Jens Stage var imponeret over det tempo, der blev spillet fodbold i, da FC København torsdag spillede 1-1 med Dynamo Kiev. FCK skal være stolt over præstationen.

FCK-sommerindkøbet Jens Stage scorede torsdag aften til 1-0 for FC København, der torsdag spillede 1-1 med Dynamo Kiev i Europa League.

Den kamp blev spillet i et tempo, som den tidligere AGF-midtbane sjældent har været med til at spille i, fortalte han efter torsdagens kamp.

- Tager vi Røde Stjerne-kampen ud af billedet, så tror jeg, det her er det højeste niveau, jeg nogensinde har spillet på. Jeg har ikke oplevet en kamp i det tempo, der blev lagt for dagen derinde, sagde Stage og fortsatte:

- Mod Røde Stjerne var tempoet også enormt, og det niveau var vi oppe på i dag (torsdag, red.).

- Uden at jeg synes, vi var det bedste hold, så viste vi, at vi var konkurrencedygtige mod et så godt hold, som Kiev var i dag. Det skal vi være stolte over.

Torsdagens opgør var andet opgør mellem de to hold i EL-gruppen, og torsdag var ukrainerne i noget bedre stand end i det første 1-1-opgør i Kiev, mente Stage.

- De er et klassehold, og de spillede med et enormt tempo. Jeg synes, de spillede bedre end i Kiev, og så var det klart, vi skulle hanke op i os selv. Dernede synes jeg måske, vi var en smule bedre, end de var, sagde han og vurderede:

- I spillet kan det være, der var fordele til dem, men vi skabte nogle chancer, som kunne drille dem. Vi kunne have scoret på nogle af de kontraløb, vi havde, hvis vi havde haft mere kvalitet i den sidste aktion.

Er det tilfredsstillende at stå med to point efter at have ført begge gange mod Kiev?

- Det er både og. Når jeg får det på afstand og kigget på det, når jeg nok konklusionen, at det er fair, vi ender på lige mange point.

FCK fører Europa League-gruppen på målscoren foran Dynamo Kiev, mens der er et point ned til Malmö FF på tredjepladsen.

Jens Stage og co. kan gå videre i næste runde, hvis Kiev slår Malmö og FCK vinder over FC Lugano.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

proege 12:40          
Jeg forstår ikke der er så meget snak om at være stolte.. Man stiller sig langt ned på hjemmebane, og forsøger absolut intet offensivt.!
Jeg syntes næsten nærmere man skal være halvvejs flov stedet for stolt
Kompis 12:47          
proege: Dynamo Kiev er jo et hold på et klart højere niveau end FCK, så måden de spillede på, var vel som det skulle være. Havde de førsøgt at være mere offensive, var de blevet slagtet. Så ingen grund til at være flov over de de præsterede i går.
Slettet(081901190811) 12:59          
Dynamo Kiev er pt. bestemt ikke på et klart højere niveau som der bliver skrevet her. FCK var bedst dernede og Kiev var bedst igår. To jævnbyrdige hold pt. Dog er Kiev det klart bedste hold vi har mødt i denne her sæson so far. Husk iøvrigt på at Kiev indenfor de seneste 5 sæsoner har været i en ottendedelsfinale i CL og en kvartfinale i EL. Derudover et par ottendedelsfinaler i EL også.
Tropico 13:07          
Havde man haft N´Doye og Wind på toppen, havde det også været en helt anden kamp. FCK kan jo ikke spille en lang bold ud af presset og stadig vinde den ved midten, fordi N´Doye piller den ned. Dér er Pieros og Santos altså slet ikke i sit spil. Fint med 2 point, og om ikke andet, så skaffer FCK endnu engang flere koefficientpoint. Med en sejr over Malmø i parken og en udebanesejr mod Lugano, står man med førstepladsen i en meget svær gruppe.
(u)tilfreds 13:18          
@proege,
Jeg forstår ikke der er så meget snak om at være stolte.. Man stiller sig langt ned på hjemmebane, og forsøger absolut intet offensivt.!
Jeg syntes næsten nærmere man skal være halvvejs flov stedet for stolt
Det er fordi fodbold er en konkurrencesport der går ud på at vinde eller i det mindste samle point, når man så gør det mod et på papiret klart bedre hold, så kan man være stolt.

Jeg kan godt forstå du ikke kan forstå og genkende den følelse, da dit hold med al tydelighed ikke kan finde ud af det vigtige, nemlig at samle point ind i et EL gruppespil.
Slettet(081901190811) 13:19          
Tropico
Hvilket jeg håber man går efter og ikke stiller sig tilfredse med bare at være videre. Især når man ser på hvilke potentielle toer man kan møde og dermed også en fin chance for mere end to kampe i Europa efter jul. Her tænker jeg selvfølgelig på
APOEL
Club
Ludogorets
Måske AZ PSV og Young Boys.
Slettet(081901190811) 13:19          
*Cluj
Tirsdag 12. november