Luk

Jeppe A. glippede Zlatan-træning: Pivelendigt

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Infoboks

Hammarby - IFK Göteborg
Pokal (01/06)
YouBet 1,61 4,10 4,80

Hammarby-anfører Jeppe Andersen var småsløj og ikke til træning torsdag, hvor Zlatan Ibrahimovic kiggede forbi, og det er danskeren ikke helt tilfreds med.

Zlatan Ibrahimovic har torsdag trænet med i Hammarby, som han ejer 25 procent af, for at holde sig lidt i gang i klubbens frivillige træning.

Hammarbys danske anfører, Jeppe Andersen, var ikke med til træningssessionen, da han ikke var helt på toppen, og han medgiver, at timingen er elendig.

- Det er lidt uheldigt. Det må jeg sige, det er. Min danske holdkammerat Mads Fenger har ikke været der hele ugen, men tog derud i dag, og så kom Zlatan, så der havde han heldet med sig, siger Jeppe Andersen med et glimt i øjet til Viaplay Sport Live.

- Det havde da været sjovt lige at prøve at træne med ham. Det er pivelendigt af mig, siger han.

Spillerne har fået at vide, at de skal blive hjemme, hvis de har de mindste symptomer på sygdom.

- Jeg var ikke helt på toppen i dag, så jeg valgte at blive hjemme. Vi har fået at vide, at hvis vi bare har lidt symptomer på sygdom, skal vi blive hjemme.

- Derudover er de jo stadig i karantæne, men i denne uge har vi kørt lidt træning for dem, som har lyst. Det har været frivilligt, om man ville komme, siger Jeppe Andersen.


Af Sara Margren
Torsdag 28. maj