Luk

Jeppe Kjær stopper i Lyngby

| Superligaen | 8 kommentarer
Jeppe Kjær stopper i Lyngby
Foto: Lyngby Boldklub

Jeppe Kjær stopper i Lyngby Boldklub ved kontraktudløb denne sommer.

33-årige Jeppe Kjær stopper i Lyngby Boldklub.

Den rutinerede angriber har været i klubben siden sæsonen 2015/16, men han forlænger ikke aftalen med de kongeblå.

- Jeppe er en person, der spiller med en kæmpe ærgerrighed, og han vil altid vinde - både i træning og til kamp. Det har altid skinnet igennem på banen, siger cheftræner Christian Nielsen i en pressemeddelelse.

- Udenfor banen har Jeppe også været en vellidt person. Det er altid svært at sige farvel til en Lyngby-helt, som har ydet rigtig godt for klubben. Jeg ønsker Jeppe alt held og lykke i fremtiden, og vi håber at se ham på tribunen, når han kan, da han altid er velkommen.

Jeppe Kjær nåede 113 kampe i Lyngby, hvor det blev til 37 mål.

Stream FC København – Lyngby på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

8 kommentarer

bluemotion 13:33          
Shit - den havde jeg ikke set komme. Trist trist - gad vide hvem der kommer istedet
comfort 13:40          
HIF... Vi har brug for ham - scorer altid i mod Hvidovre...
Thunderking 13:43          
Mon han skal til Næstved. De har annonceret en ny spiller senere I dag.
Unikum 14:28          
Hvad ønsker i Lyngby fans der sker på transfer fronten? Må indrømme at jeg ikk har fulgt med i 1 division og umiddelbart når jeg kigger på truppen kender jeg kun nogle stykker. Kan holdet klare sig i suppen med det nuværende hold eller er i nød til at investerer?
- Fedt at Lyngby er tilbage, det er altid nogle fede opgør især på lægterne
Flash G City 14:31          
ØV!

Super ærgerligt at Lyngby BK og Jeppe Kjær ikke kunne blive enige om en kontrakt forlængelse. Uden at kende noget til beløb samt andre goder, så tænker jeg, at ledelsen har strukket så langt inde for rammerne af "sætte tæring efter næring"-princippet, som man har ment var muligt - og hvis man så ikke kunne blive enige, ja, så må man jo skilles.

Jeppe Kjær, Tak for en super fed tid i Lyngby-trøjen og held og lykke fremover.
NicolaiJ 14:37          
Mega nedtur, at de ikke kunne blive enige. Tak for denne gang Jeppe. Samtidig må man respektere, at man ikke bruger flere penge end budgettet tillader. Det er nye tider i Lyngby. Vi skal nu ud og finde mindst en angriber efter Jeppe Kjær og Danni Königs farvel. Derudover en rutineret mere på midten. Hebo, der ikke fik succes i Vejle, skal være velkommen tilbage.
UMURUM 14:46          
Jeppe har været en vigtig spiller og garant for mål i sin tid i Lyngby. Han vil blive savnet stort. Jeg har svært ved at se, at vi kan hente en lige så stærk angriber ind til færre penge. Respekt til ledelsen dog, i forhold til at man fastholder tæring efter næring stilen. Det er klart vejen frem (og en langsigtet strategi) i stedet for alt for dyre kontrakter til alle mulige lykkeriddere (og her tænker jeg ikke på Jeppe, som har været en stor succes i Lyngby), der alligevel sjældent gør den store forskel i Superligaen.
Tirsdag 16. juli
Mandag 15. juli